ZU-Met Na podwórku widać że dużo robót w kolejce
Dzochar91 no te wanny to tylko umalowac i kółka przykręcić🙂 a te profile po lewoto będzie brama żaluzjowa ale czekam aż postawia słupki betonowe bo nie mam jeszcze wymiarów.
ZU-Met Czym będziesz to bielił ?
Dzochar91 co bielił? Jeśli chodzi o wanny to chlorokauczuk chyba ral 5005
ZU-Met no i czym w końcu konserwujesz?
suszi8512 pistoletem będę malował
suszi8512 a jeśli chodzi o stol to mam chemię od best Just. Best max do czysczenia i best armor do konserwacji. Póki co wszystko się sprawdza po dwóch tygodniach pracy nie widać za bardzo zużycia na stole jedynie rysy ale na to nie ma rady raczej.
ZU-Met Jaki masz wymiar stołu?
Miodek 2400x1200 w wersji PLUS.
ZU-Met muszę Best armor zamowic
suszi8512 no polecam, pisałem na messenger do Artura Ćwik i za dwa dni mialem u siebie w domu🙂
ZU-Met super dzięki
ZU-Met Dobrze wiedzieć.💪
Dziś robimy dwa stoliki pod komodę i szafę dla znajomego stolarza 🙂 Projekt może nie jest jakiś wybitny ale wystarcza 🤣
ZU-Met i to ma być pismo techniczne? 😀
Boguslaw taki dostałem z takiego korzystam. Do tego klasyka część wymiarów w cm część w mm ale to już sobie poprawiłem
ZU-Met najlepsze co może być ktoś ci robi rysunek i podaje wymiar w metrach centymetrach i milimetrach 😂😂😂😂🤦🤦🤦. Też miałem takich asów. Kiedyś przygotowałem gościowi taki projekt według jego wymiarów to się pytał co to jest?😂😂😂😂
Miodek ja wiedziałem że zamiast 40 ma być 400 ale pasowało by zrobić tak samo🙂
ZU-Met no tacy najlepsi a ty się potem domyślaj o o chodzi co i jak
suszi8512 powiedział że to podstawy do szafy i komody to akurat można sobie to wyobrazić ale nieraz są takie rzeczy że nawet nie wiesz co to jest a wymiary jakieś różne.