ZU-Met Wiesz głównie jestem ciekaw czy nie jest "przeszlifowane" 😅
Dzochar91 ja nigdy tego nie robiłem i myślę że jak ktoś robi to cały czas ma do tego wprawę. Ja bym chciał zrobić za dokładnie wszystkie nierówności wyprowadzić i każdy narożnik bym przeszlifował. Materiał po obróbce leży w hali ogrzewanej nie ma możliwości zardzewiec .
Witam, czy w okolicach Radomia cynkujesz tylko w Owadowie, czy zdarzało Ci się zawozic towar np do Pionek??? 🤔
Redzi jeszcze nie bo tam jest trochę dalej, ale podobno terminy dużo lepsze żeby podłapać klient zobaczymy może kiedyś coś zawiozę. A to Ty tam cynkujesz?
Stara gietarka zrobiona na szybko do jednej rurki po kilku miesiącach znów się przydała🙂
Dziś dwie barierki na zewnątrz ale klient nie może się zdecydować czy dwie czy trzy poprzeczki 😃 I jeszcze mały pomocnik w postaci mojej córci🙂
ZU-Met Zdecydowanie 3 szczebeli 🤔💪
Z 3 jest lepiej 👌
AkamanoxD też tak myślę bo wygląda lepiej, szkoda że test tylko jeden schodek bo wygląda trochę marnie ten skos z przodu. Jutro jeszcze chce coś takiego pokazać.
Jeszcze może coś takiego 🙂
ZU-Met Też fajnie wygląda 👊 Dokładnie przestaw mu te opcje z pewnością któraś mu się spodoba 💪
ZU-Met tamte wcześniej chyba lepsze te rzadsze
suszi8512 AkamanoxD sobota jest pisałem na messenger ale chyba jeszcze śpią🙂 ta ostatnia trochę inna ale całkiem spoko.
ZU-Met zgadzam się 🤟
AkamanoxD wygrała opcja nr 3🙂
ZU-Met No i teraz sama przyjemność 😅
AkamanoxD to coś tak jak pokażesz wzornik kolorów🙂 chciał szary a tu się okazuje że szarych jest 10🙂
Mamy to 🙂
Jakies takie dziwne proporcje wyszły
Dzochar91 tak się wydaje bo stoi pod kątem🙂 jest równo Do środkowego słupka .