Druga strona poskładana, w poniedziałek zawiasy dokończyć poprawić szlifowanie i można malować 😁
ZU-Met a rdze kto wyczyści 🤣🤣a i widzę że z matematyką na bakier bo kalkulator leży, godziny pracy sumujesz 🤣
ZU-Met Widzę że zawiasy robisz tak jak ja
Boguslaw Mateusz we wtorek będzie u mnie to bedzie czyścił i malował😁 A kalkulator podstawowe narzędzie na warsztacie, kto by to liczył w pamięci 😂
ZU-Met dla treningu umysłu to tak jak jazda rowerem motorem tego się nie zapomina, poza tym do trudnych obliczeń każdy smartfon ma kalkulator
Boguslaw ja jakoś do kalkulatora przyzwyczajony🙂 Moze i mózg sie trenuje ale w mm to czasami duze te liczby sa😁
Stal-Fun no zaczynam. i tak bym musial coś wzmocnić bo ta 1.5 to by sie szybko wyrwala. Pod ten w ramie plaskownik 20x10, moze wytrzyma.
Dzisiaj na tapecie balustrady 😁
ZU-Met blat po myciu przed impregnowaniem
Dzochar91 lśni 😀
Dzochar91 to mój nowy nawet tak nie wyglądał 😂
Dzochar91 i jak lepiej teraz wygląda?
ZU-Met no bo szczerze wygląda jakbyś go ze złomu wydarł 😬😉
Dzochar91 bez przesady, zendra odpada i tak wygląda. Przejechał bym go murzynem ale praktycznie tych linii nie bedzie widać
I drzwi zamontowane😁 zrobione w polowie bo nie ma jeszcze ocieplenia i blachy od sr8dka ale ta plandeka mnie juz strasznie denerwowała 😂
ZU-Met że to u Ciebie, będzie wizytacja z GPPH 😀
ZU-Met ile masz tam wysokości w tym warsztacie??
Boguslaw no u mnie😂 czemu wizytacja? Moze z konkursu Mikołajkowego 😂
Hipcio szalu nie ma, 2.5m
ZU-Met coś lepiej ale siatka znikła 😬
ZU-Met to jeszcze nogi na czerwono pomaluj 🤣😉
Dzochar91 siatka jest taka jak byla. Czyściłem szczotka z włókna nylonowego to struktury stali nawet nie drasnelo🙂
Dzochar91 siatka jest nadal .