Boguslaw ale ogólnie ten profil to tragedia. Nie dość że zardzewiały to jeszcze się okazało że jakiś kopnięty na bok lekko jeden bok. Nie chciało mi sie jechać na skład ze stala tylko kupiłem w budowlanym obok to mam🤣
ZU-Met Heh, w budowlanym to worki z cementem a nie profile 🤣😉
Boguslaw jeden dobry opie...l i od razu są efekty 🤣
Dzochar91 no tak ale kiedyś brałem to były spoko ale z 2 a te są 1.5. Masakra jakaś taniej było bo zardzewiały ale nie. warto
ZU-Met Taki stan to IIgat
Dzochar91 teraz to mam wrażenie że większość to drugi gatunek. Kiedyś 80x20 i 60x20 proste a teraz 20 zapadnięte a dłuższe z jednej strony lekko wybrzuszone.
Montujemy, mam nadzieje ze pogoda dopisze bo pochmurno trochę🙂
ZU-Met teraz ładne są
ZU-Met No i elegandzko 💪 Oby więcej prostych i dobrze płatnych zleceń 😋💪
ZU-Met Super pomysł i bardzo ładne wykonanie.😎💪
ZU-Met to do montażu tego żeś tyle Fischerów nakupił
Boguslaw leżały dwa tygodnie na placu to gorsze były niż te 20 wczoraj. Dlatego bez sensu to czyścić jak i tak idzie do kwasu albo na śrutownik 🙂
AkamanoxD robota prosta ale inwestor wymagający a betony krzywy jak diabli, różnicę kilka cm.
Miodek klient trochę upierdliwy ale wszystko ma swoją cene🙂
ZU-Met U to już słabo 😋
Dzochar91 tak bo koniecznie musi być zaślepka a na kotwe przy takiej temperaturze to 20 mieszalników potrzeba🙂 a trochę zjebałem i kazałem wypalić otwór 13 do montażu🙂
ZU-Met 😁😁👍
Dzochar91 zamiast kolka za 40gr są za 1.10. A tylko u Fischera znalazłem żeby była śruba z poszerzeniem i na torx. Bo nasadka bardzo rysują się profile a wkręcałem zakrętarka żeby było szybciej 🙂
ZU-Met Klimas też ma takie 😉 Taka różnica to piko, Fischer to Fischer 👌
Dzochar91 większość z takich małych z wkrętem niestety albo sam heksagon 13. A w tych słupkach 7cm betonu i wszystko trzeba wiercić koronka na szlifierce bo od udaru odbijało beton z drugiej strony.
ZU-Met No ten beton to taki lipomal na ogrodzenie, szału nie ma