Miodek wozek trzeba zrobić moja butla 80tka w kącie stoi bo nie na jak przewieźć jak skończę ta magiczną skrzynie od razu robię i w trakcie jeszcze rokladana Ławeczka z projektów GPPH bo żona się domaga deski z Jesiona juz zamówilem u tych co mi trepy robili do schodów.
Boguslaw no dokładnie. A też mam firmę która mi gaz pod dom Przywiezie ale z wjazdem będą mieli ciężko bo wjazd mam ciasny i ciężarówka ma co robić( chyba że kierowca jest ogarnięty) a tak gdzie by nie zrzucił to bym sobie przewóz na miejsce 😎💪
Miodek powolutku wszystko przyjdzie z czasem, także cierpliwości 😉 robić swoje, nie oglądać się na innych, a reszta już będzie sama się toczyć. Na pewno będzie dobrze 👍💪
Jeklowo dzięki. 😎💪 Byle do przodu 😎
Miodek aby tylko dobrze wystartować, a będziesz spokojny 👍 będziesz już później tylko odmawiał, ale tylko ze względu na to, że już nie ma terminów 😁
Jeklowo oby tak było 😎💪🤣 dzięki 😎
Miodek tak będzie zobaczysz
Miodek także powodzenia, trzymam kciuki !👊
Jeklowo @Miodek ja też trzymam kciuki najgorzej zacząć potem już poleci. Pamiętacie jak kupiłem moją mini kopareczke dwa lata temu, już się praktycznie spłaciła a jeździłem nią tylko na tzw fuchy. Dzięki niej nauczyłem się kopać i teraz mogę wsiąść nawet w taką 70tonowke i też będą nią kopał. Tak się zaczyna potem leci już samo.
Boguslaw jak to mówią praktyka czyni mistrza 😎😁
@Boguslaw @Jeklowo @Miodek w celu zachowania porządku na Forum prosimy o odpowiedzi pod postami związane z danym tematem (w tym przypadku dotyczące projektu DIY by GPPH #004) a do innych kwestii prosimy zakładać osobne tematy 🙂
Moderator_MK Dokładnie, popieram
Moderator_MK oczywiście, nie ma problemu 👍
Moderator_MK przepraszam rozpędziliśmy się wszyscy a to inny temat
Boguslaw to nie materiał ucieka tylko ty za wolno "biegniesz" amelinium topi sie jak świeczka jak nie zdąrzysz to wosk sie wylewa jak papierosa odpalasz od znicza chwila za długo i w piz... No wyleje się 😉 Takiej można przenośni użyć. Ps. Ac/dc lub puls no i argon 100% inaczej barambole z rodzynami wychodzą
niobet ubawiłem się czytając Twojego posta
Boguslaw nauka przez ubaw. Taki zamysł miałem 😁