Tango ja mam trochę szersze ale nie myślałeś żeby dać bo boku jakiś ogranicznik żeby materiał nie spadał?
ZU-Met Ja mam specjalnie na 0 żeby mi nie łapało
Dzochar91 a mnie właśnie bardzo denerwowało jak miałem je delikatnie pod kątem i jak przesuwałem do ciecia to mi zjeżdżało i spadał materiał
Tango muszę chyba pomyśleć nad czymś podobnym, bo może się przydać, a jak ma kilka funkcji to już wgl 😁
No i masz pech😔 w sobotę montaż a tu maglownica siadła 😭
Tango będzie tak hak u mnie maglownica padła, zregenerowałem pojeździłem tydzień pompa wspomagana padła
Tango Boguslaw to zależy u mnie też myślałem że maglownica bo puszczała olej i przerywała. A okazało się że tylko wąż do wymiany i się zapowietrzala tylko
Jeszcze huśtawka ogrodowa
ZU-Met U mnie leje jak fiks
Tango moja lała też zrobili uszczelnił to zaczęła pompa lac bo ciśnienie wzrosło.
I zamontowane
Tango takie surowe zostaje?
Tak klient sam chce sobie pomalować i zrobić trepy. Jest lakiernikiem pracującym w stolarni 😁😁
Tango no to nieźle combo
Tango no to powiem ci że nieźle. Dobrze że do spawania konstrukcji zaufał fachowcowi a nie sam zaczął rzeźbić.🤔🤦💪😎 To by dopiero było lakiernik pracujący na stolarni po godzinach spawacz 😂
Warto mieć takich ludzi bo blaty do stołów i półek też potrzeba
ZU-Met no ja np tak mam że stolarz mi ogarnia blaty
suszi8512 też mam stolarza co mi ogarnia właśnie wszystkie stolarskie pracę. Nie można być od wszystkiego.😎😂 Chyba że jak @Jeklowo odpowiedzieli drzwi i boksy ze stali i drzewa.💪💪
Miodek kompleksowa usługa od A do Z 😂😁
Jeklowo No i super 😎