No ja też byłem z rodzinka ale tylko rydze
Dzochar91 rydzy nie znamy i nie zbieramy
ZU-Met Jak to ?? Heh no teraz to mnie zaskoczyłeś, rydze takie popularne.
Dzochar91 znaczy wiem jak wyglądaja ale nigdy się u mnie ich nie jadało, tak samo jak i kani.
ZU-Met Rydze pyszne w zalewie octowo miodowej
suszi8512 nie jadłem nigdy niestety
suszi8512 👌🔥 po cygańsku też marznie ☺️
Dzochar91 trzeba kiedyś spróbować🙂 szczerze to wolę zbierać niż jeść
ZU-Met też tak mam 😅
Ciekawej, spokojniej, miłej niedzieli życzę ^^ Bo jutro poniedziałek 😂
AkamanoxD ile rano było mrozu
Dzochar91 Tu w Niemczech w miarę cieplo jest ale do 8 ° spada
AkamanoxD a to Niemcy, u mnie -3 dzis
Dzochar91 u mnie dzisiaj o 8 rano -1 🥶
Dzochar91 aż mi auto rzuciło palenie 🤣🤣
Miodek co za auto, francuz? Aut na F się nie kupuje fiat ford i francuz
Boguslaw Tak francuz Kangoo mam...
Boguslaw Z tym nie masz racji. Jak dbasz to masz. Opel niemiecki niby taki dobry? Dla mnie to szrot np. Mam dostęp do FIATA 125 nic się nie dzieje. Nawet rdzy nie ma. Zobacz na klasyki Forda Mustanga też robią robotę w kwestii mechanicznej jak i wizualnej. Więc wszystko kwestia tego Jak dbasz o samochód.
Boguslaw
Boguslaw Bo ??? Mam Berlingo 2012 prawie 300 na blacie tylko eksploatacyjne naprawy a na prawdę lekko nie ma , znajomy kupił candy to po 250 padły wtryski gniazda pod wtryskami, turbo itp. Jak dbasz tak masz
Miodek czyżbym znów miał rację 😀??
Miodek u mnie wszyscy jeżdżą Niemcami ja vw córki bmw mercedes, ziec dodge
Boguslaw ja na codzien VW ale auto do warsztatu to narazie Kangoo 🤣
Boguslaw Jeszcze powiedz jaką masz średni wiek tych samochodów , bo nowe z vag to tylko ładnie wyglądają,
Boguslaw a znowu mój mechanik mówi że gdyby nie niemiecka motoryzacja to by na chleb nie mial Prawda taka ze jak dbasz tak masz Ja średnio ok1500 dokładam rocznie do samochodu w miarę normalna eksploatacja ale mam sąsiada który przez rok czy dwa złotówki nie dołoży a potem płaczę ze trzeba 4-6tys zostawić u mechanika