Jak tam u was majówka mija🤔,u mnie tylko wokół komina bez jakiś ciekawostek 🙃
Dzochar91 bez szaleństw pracę wkolo domu tzn koszenie trawy i ogródek że swoimi warzywami
suszi8512 no ja dopiero może dziś przeniose tunel w docelowe miejsce, nie wiem czy cokolwiek zdąży wnnim urosnąć. 😅
Dzochar91 przecież nie jest jeszcze tak późno chyba że masz zamiar dopiero siać pomidory to faktycznie będą późne. Moja żona ma już jakie
Dzochar91 kup najwyżej gotowe sadzonki na targu
ZU-Met hehe nie nie, jakbym posiał to za rok nie zejdą 😁🤣 Kupię rozsadę juz
ZU-Met eleganckie 👍
A u mnie Maja do pracy poszła a Gucio maluje i wstawia panele, a córka ma mini szklarnie 😀🤣
Boguslaw naprawdę mini 🙂
Dzochar91 też bym kupił ale moja żona pierwszy rok sobie siała i ma z tego radoche 😁
suszi8512 taki mam zamiar w środę ranszo podjechać. Tak wyszło przenoszenie, szału nie ma ale rolę spełnia już kilka lat 🙃
Dzochar91 dobrze jest
Wieża widokowa Pruchnik k/Przeworska w wolnym czasie
Panowie i Panie wszem i obec czy jak to się pisze 😅 ogłaszam ze zacząłem wędkować już bardziej profesjonalnie dlatego mniej mnie tu jest 🙄Ale czytam i obserwuję 💪 jeden z moich ulubionych 💪
AkamanoxD ładna sztuka ale niektórzy mówią że można wędkować inaczej 🤣
Boguslaw takie wędkowanie o którym Ty prawdopodnie myślisz sprawdza się na wypadach nocnych 😅
AkamanoxD tak
Garaż u teścia wysprzątany 💪 poza stołem bo nie chce mu potrzebnych rzeczy wywalic 😅 kto by się spodziewał ze ukrywa tu się konna kosiarka do zboża
AkamanoxD nie tylko zboża 🙈 Ale dach pasuje ogarnąć bo strach wejść 😜
Dzochar91 miałem to samo pisać o dachu 😉
Dzochar91 to tylko efekt obiektywu szerokokątnego 😅