ZU-Met ja tam wolę netflixa 😂 ale czasami oglądam rzeczy typu zrób to sam, np jakąś przyczepę, beczkowóz, wał łąkowy, chce się w przyszłości taka produkcja zajmować 😋
AkamanoxD no ja też. Fajnie się takie robi ale ceny teraz takie że ciężko na czymś zarobić .
ZU-Met No dokładnie 🙄 a będzie jeszcze gorzej, już powoli stali brakuje przez tą wojnę Rosji z Ukrainą 🙄
AkamanoxD też miałem plan przerobić przyczepę na wywrotke ale jak by wszystko policzyć to wyjdzie prawie tyle co kupić jakąś używana w dobrym stanie
AkamanoxD no znajomy mówił że nie ma 60x40 bo ktoś kupił wszystko co było na składzie i nie wiadomo kiedy dostawa
ZU-Met aż strach otwierać tą działalność 🙄
AkamanoxD a rybki kto nakai
Boguslaw rosną na patelnie 😂
AkamanoxD no na ten moment to może być problem jedna robotę klient zawiesił bo czekamy na lepszą cene wyceny jakieś pewnie też nie będą przechodzić bo jak brałem 650z mb to teraz trzeba by z 800 wołać
ZU-Met póki co będę robił u kogoś 45 zł na start i nie jest źle 😋
AkamanoxD no to całkiem nieźle tylko na własnej ? To jeszcze podatek trzeba odprowadzić
ZU-Met No trzeba trzeba 8.5 % jak mówiłem na start i mały ZUS później podbije się do 50 i będzie spoko 😋
AkamanoxD na ryczałt? Zobacz może na zasadach ogólnych masz 30 tys zwolnienia od podatku a powyżej 17%
Ach te delegacje 🙄
AkamanoxD mam tak samo 😉
suszi8512 Współczuję 🙄
AkamanoxD na długo wypadasz bo u nas są od 1 dnia do dwóch tyg bez zjazdu zależ gdzie się jedzie
suszi8512 U nas naprawdę różnie, jak na Polsce to przeważnie 5 dni w pracy 2 w domu czyli weekendy jak gdzieś bliżej tak do 100 km to bywają codziennie zjazdy a jak gdzieś zagranicę to 3 - 4tyg w pracy 1tyd w domu. Rano z torbami jechałem a tu niespodzianka i wracamy codziennie 💪
AkamanoxD to u nas tak samo
AkamanoxD z jakiego miasta jesteś?
suszi8512 ze wsi jestem. Okolice Łuków, lubelskie