Boguslaw Bo ??? Mam Berlingo 2012 prawie 300 na blacie tylko eksploatacyjne naprawy a na prawdę lekko nie ma , znajomy kupił candy to po 250 padły wtryski gniazda pod wtryskami, turbo itp. Jak dbasz tak masz
Boguslaw Jeszcze powiedz jaką masz średni wiek tych samochodów , bo nowe z vag to tylko ładnie wyglądają,
Dzochar91 caddy 2005 240tys transporter 2009 ostatnia sztuka z motorem 2,5 rok 2009 przebieg autentyczny 114 tys polski salon, bmw 2006 polski salon 256 tys reszta to nowe 2021
Boguslaw a znowu mój mechanik mówi że gdyby nie niemiecka motoryzacja to by na chleb nie mial Prawda taka ze jak dbasz tak masz Ja średnio ok1500 dokładam rocznie do samochodu w miarę normalna eksploatacja ale mam sąsiada który przez rok czy dwa złotówki nie dołoży a potem płaczę ze trzeba 4-6tys zostawić u mechanika
Dziś takie materiały do ogarnięcia
Dzochar91 trochę patyny z czekolady o od razu jak ładnie wyglądają 🤣
Panowie i Panie z okazji dzisiejszego święta a także i mojego 💪 stawiam browarka 👌 Wszystkiego Najlepszego Myśliwi 💪
AkamanoxD Twoje zdrowe i najlepszego 💪😎
AkamanoxD Trochę się tego wypilo w Niemczech 😉Najlepszego 👍👍👍
Miodek Stal-Fun Dzięki chłopaki 💪tak wgl też sądzicie że imion,, Hubert '' ogólnie mało jest?
AkamanoxD No powiem ci szczerze że nie znam za wielu osób o imieniu Hubert chyba tylko dwóch znam tak teraz myślę.
AkamanoxD Mam chrześniaka Huberta
Miodek Heh teraz możesz i mnie z tym imieniem kojarzyć 😅😋
Dzochar91 elegandzko 👌
AkamanoxD O popatrz a ja myślałem że jesteś Akamano 😂😁
Miodek Małe niedociągnięcie 😅
Miodek Amaro ten kucharz 😀
AkamanoxD To skąd taki pomysł na nazwę? Czy to pseudonim?😁
Miodek Kiedyś sporo w gierki grałem z dupeczkami 😅 i nie miałem pomysłu na Nick, i wtedy dobra znajoma tak z dupy walnęła,, Akamano '' i mi się spodobało 😋💪
AkamanoxD no to ciekawa historyjka 😁😁😁
Miodek a jakie wspomnienia 😂