Forumowicze jak spędźcie czas wolny? Dziś niedziela.. A mnie coś strzela 🙄 Nie lubię czasu że tak powiem marnować, może to pracoholizm? Jakieś plany na dziś? 🖐️
AkamanoxD W planach jechać pozwiedzać bunkry
Stal-Fun hm a coś do polecenia masz żeby odpocząć z 2 letnim dzieckiem?
AkamanoxD Z dwuletnim dzieckiem to nie wiem moze gdzieś do lunaparku ?
AkamanoxD Nad morze zdrowo dla dziecka przynajmniej.
Stal-Fun No trzeba się rozejrzeć. Udanej niedzieli ^^
AkamanoxD Udanej dla Ciebie pozdrawiam serdecznie 🙂
a ja ucze sie rysować w solidworksie 🙂 to jeden z pierwszych kroków do rozpoczecia projektu budowy buggy 🙂
rahowsky O to fajna sprawa! Buggy to mega zabawka 💪 Popieram Cię i wspierac będę 💥
P. S Wtedy najlepiej wyglądało 😂
AkamanoxD Piranha? Ja będę robił Barracude X2R 😛 miała być MK II ale żonie też się spodobało to lepsza jednak będzie dwuosobowa :p ale troszkę własnej inwencji twórczej użyje w budowie klatki 😛
rahowsky nieee to stara polówka 😂 75 km 1400 cm3. Zrobiony na przedniej belce jako Tylne zawieszenie 💪🤔
rahowsky cze czy dysponujesz może planami jakiegoś buggy?
AkamanoxD Fajnie to wygląda 😀
AkamanoxD a ktoś ma jakieś plany dokumentację jak zrobić coś takiego.
rahowsky Dzięki 💪💥
AkamanoxD a ja mam takie tylko ze do pracy a nie do zabawy 4x4
Boguslaw Fajna maszynka! Dla mnie quad do pracy to tylko Honda 💪 a co głupot raptor 700 bądź can am renegade 🤩
AkamanoxD Posiadam Kfx 700 to dopiero szatan do głupot! Na wale bez obsługowy. Polecam z szytym sumieniem 💵
Boguslaw Chyba mam plany na piranie tylko ze w wersji angielskiej. Po pracy poszukam i wrzucę tutaj 💪
Boguslaw Tak, mam plany do Barracudy MK II (jednoosobowy) i do Barracudy X2R (dwuosobowy) 😉
AkamanoxD Mega fajna zabawka! Również czekam na te plany. Pozdrawiam.