Stal-Fun jak najbardziej takie coś tylko taniej 😉
suszi8512 to chyba średnio będzie opłacalne... ja mam niedaleko wiec pakuje do auta co potrzebuje, a tu wątpię żeby taką ilość chcieli wysłać lub dostarczyć...
Jeklowo Raczej wyślą bo ja zamawiałem podobną i w kartonie przyszła
Już mówię o co chodzi z tą siatka Klientka chce drzwiczki z siatki do tego regału Ale mają byc w surowej stali szlifowane i bezbarwnym lakierem zrobione Narazie nie dogadaliśmy się z ceną krzyknąłem 700zl Dużo, mało?
suszi8512 Nie wiem czy taniej znajdziesz ale musisz szukać. 700 zl za drzwi trochę mało jesli siatka połowę kosztuje
suszi8512 moim zdaniem mało, zwłaszcza przy tych cenach co mamy teraz.
Stal-Fun miałem na myśli hurtownie, w której kupuje różne siatki. Natomiast jeśli chodzi o tą z aukcji co podrzuciłeś to jak najbardziej wyślą, bez problemu 👍 kwestia ile sobie tam liczą za wysyłkę i czy @suszi8512 będzie się to opłacać.
Jeklowo Ja za przesyłkę płaciłem chyba 15 zł bo to kurier przywiózł więc nie majątek
Narazie nie zamawiam bo klientka swierdzila że drogo
Panowie narazie dzięki za podpowiedzi zobaczymy czy się namyśli lub taniej znajdzie
suszi8512 wątpię, żeby taniej znalazła. No chyba, że ktoś to zrobi za pół darmo lub byle jak. Zrobi rozeznanie w terenie, wróci i stwierdzi, że jednak ta oferta jest bardzo dobra 😁
Jeklowo Ale wtedy to bym powiedział jej 1000 zł
Jestem na etapie kupna takiej siatki z www. i za 70zł można kupić arkusz 1 metr na 1 metr. Za 140zł arkusz 1 metr na 2 metry itd. Chyba rozsądna cena. Ja akurat szukam siatki do grila. Co prawda sezon się kończy ale przyda się gril na nowy rok oraz na cieplejsze dni pod altane 😉
Connor Ja swoją w takiej cenie kupowałem ale to była aluminiowa. Z czarnej stali jest dużo droższa
Teraz chwile jeszcze szukałem i za 70zł co pisałem jest w ocynku. A za 100zł arkusz 1x2 metr ale z stali czarnej. Nie najgorsze ceny
Connor No to dobra cena
Connor podlinkuj
Tutaj jest jeden link,ta druga siatka odrazu wyskakuje jako jedna z pierwszych
https://allegro.pl/oferta/uniwersalna-siatka-cieto-ciagniona-stalowa-20-x-11-9425721223?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_firma_przemys%C5%82_base_A1&ev_adgr=Przemys%C5%82+a1&ev_campaign_id=13919788774&gclid=CjwKCAjw1JeJBhB9EiwAV612y4YmQX9cco_FNbgHvmIs3PW-XarkWelU7iqSfoz7m2qyQgeiYsKJaxoCTZ0QAvD_BwE
Connor śliczne dzięki 😉
Boguslaw Dzień dobry, prosimy o założenie nowej dyskusji z tym tematem, w celu zachowania porządku na Forum 😉
Moderator_BB bardzo przepraszam i proszę o usunięcie tego postu z tej dyskusji