suszi8512 Z pewno艣ci膮 b臋d臋 ale narazie to robi臋 ma艂y gara偶 pod dotacj臋. P贸藕niej dzia艂ka i dopiero planu. Na mieszkanie z gara偶em 馃挭
AkamanoxD rozwa偶 osobny gara偶 i dom bo wszystkie zapach z warsztatu przechodz膮 z czasem na dom wiem bo kolega tak ma i narzeka
AkamanoxD No ja wszystko za got贸wk臋 to mnie wyni贸s艂 na stan co mam dzi艣 to ponad 100 000 z艂, i postawi艂em prawie sam do dachu przyszli koledzy pomoc nosi膰 p艂yty, firma do tynk贸w i go艣膰 od.wylewek tak to wszystko sam
suszi8512 BEz izolacji to szkoda robi膰, sama folia to lipa
suszi8512 spokojnie daraz w domu to tylko na auta. A warsztat to osobny budynek 馃挭
Dzochar91 no sporo kasy ale jaka satysfakcja 偶e samemu si臋 zrobilo
suszi8512 Marznie 偶ycia, robi si臋 na to ale jest w miar臋 solidnie zrobione, beton min b25 (nawet chudy)
suszi8512 no same bramy i drzwi wej艣ciowe prawie 12 tys a dach to dopiero kasa, same okucia ile, ale 6mb to te偶 byle.kto nie wygnie w ca艂o艣ci
AkamanoxD rozumiem
Dzochar91 馃憤馃憤馃憤
suszi8512 A Ty jaki masz warsztat
Dzochar91
suszi8512 te偶 jestem ciekaw 馃
Dzochar91 ja mam skromny jednopomieszczeniowy warsztat w starej oborce gdzie艣 35m2 gdzie艣 u mnie s膮 zdj jak to wyglada
Pewnego dnia poszed艂 do mnie piese艂 i rzek艂, ,, chce mie膰 nowy, ciep艂y domek.. 馃槄'' Jak piese艂 ka偶e tak ja 艂a偶e 馃槄馃槀
AkamanoxD 艣liczny
AkamanoxD m贸j mi m贸wi przesu艅 dup臋 z kanapy stary to moje miejsce 馃槄 Chihuahua ODI
AkamanoxD
Boguslaw Dzi臋ki 馃挭
No wi臋c przedstawiam etapy budowy owej budy. 7 cm 艣ciany a w niej 4 cm ocieplenia dooko艂a czyli pod艂oga, 艣ciany i dach 馃挭
AkamanoxD pod艂og臋 trzeba by艂o styrodurem dociepli膰
AkamanoxD opalales palnikiem? Fajnie to wysz艂o.馃榿
Boguslaw Zanim mysz wejdzie to pies z艂apie 馃槄
AkamanoxD albo uro艣nie i b臋dzie za du偶y do tej budy馃檪 ja mam takiego, matka labrador ojciec NN. Wabi si臋 Wafel 馃檪
AkamanoxD Bardzo dobrze zostawiasz co艣 co b臋dzie na zawsze. Zawsze masz to na papierze i w wolnej chwili mo偶na powspominac.
G-tig Jak trzeba to tez jest na papierze i mo偶esz za rok powt贸rzy膰 projekt 馃挭