Stal-Fun akurat korzystam z tego co mam, a mam tylko plazmę. Te krawed, ie poszarpane wynikają z projektu.
Co lakieru i koloru to chyba proszek pójdzie, mieliście też dobry pomysł następny będzie rdza 🙂
Coś wszyscy poginęli po tym spotkaniu ! Dzieje się tu coś ? Jak się Wam podobają nasze regały do piekarni ? Można się śmiać to prototyp jak wiecie zajmuję się reklamą a nie meblami 🙂
Habanita666 mega ładne 👍
Habanita666 elegancko tego 😉
Habanita666 Wg mojego skromnego zdania, wyglądają bradzo dobrze 💪 a jeszcze lepiej z dobrze wypieczonym pieczywem 👌
Habanita666 no ładne cacko 😁
Habanita666 wyszło pięknie prosto i elegancko 🙂
Habanita666 Legancko tego 🙂🙂🙂
Boguslaw Dziękuję 😘
AkamanoxD Z pieczywem też porobię zdjęcia ale do otwarcia jeszcze trochę roboty zostało
Habanita666 w takim razie czekamy 😉
Hurra , ożyliście , jak miło 😍 brakowało mi Was !!!!!
Habanita666 ej ej ja byłem zawsze 🤣
Po wizycie sanepidu ma być 5 zlewozmywaków 2 wejścia w pomieszczeniu 3x5 m chyba poszaleli , teraz jeszcze ścianki z regipsu trzeba wstawić . Podziwiam cierpliwość tego człowieka .
Habanita666 😁He he to jak w kabarecie Pod Wyrwigroszem - Odbiór budowy 😁
Dreyse_r Gorzej ... takie rzeczy tylko w polszy , utrudnić na maxa ,żeby się klientowi odechciało przedsiębiorczości ,lepiej niech idzie do biedronki wyciągać z pieca odmrażane świeżo upieczone gówno . najlepiej za miskę ryżu 😁
Jest ktoś z Was w posiadaniu blachy aluminiowej 8mm na sprzedaż?
Paulluss jadę jutro do mojego dostawcy aluminium mogę zapytać . Ile tego potrzebujesz?
Miodek może i ja bym miał dla Cb zamówienie. Wieczorem podeślę wymiary, może akurat 😋
Arkusz przynajmniej 1x2 8mm