Boguslaw jak przyszłego to się wyrobię 🤣
Habanita666 z marchewką wyszło to może i ten przejdzie 🤣
ZU-Met
Kolega trochę pomógł w rysowaniu , bo ja mam podejście do programów 3d jak do jeża , teraz atak na stolarza 😂
Habanita666 no powiem Ci że piękne już oglądalem 👍👌😀
Habanita666 no profesjonalnie to wygląda🙂
Habanita666 Cześć, dało by radę przerobić ten rys. pod plazmę? Można go jak najbardziej uprościć bez zbędnych szczegółów. W razie czego jaki koszt tego.
Paulluss to jest jpg ? Muszę zobaczyć jaka rozdzielczość , ale nie ma takiej rzeczy żebym nie narysowała . Jaki termin bo z kasą to się na pewno dogadamy , ja tam chytra nie jestem , chłopaki wiedzą 🤣
Paulluss a jakbyś jeszcze krój czcionki zorganizował to była by bajka . I jeszcze , tło zostaje a czarne wylotka czy na odwrót ?
Paulluss Byłem kiedyś na małym rajdzie obok Areny
Habanita666 czarne wypada, czcionke ogarnę. Jakiś kontakt można prosić?
A takiego profilu ktoś nie spotkał czasem?
Tak w ogóle to nie chcę siać paniki ale hurtownie i huty wstrzymały ofertowanie i sprzedaż stali do jutra , więc jak ktoś ma coś kupić to raczej szybko bo albo nie będzie albo będzie jeszcze drożej
Habanita666 będą abramsy budować dlatego wstrzymana sprzedaż
Boguslaw To ciebie zaprzęgną do roboty bo ty kopary spawasz to się im przydasz , składaj c.v.
Habanita666 nie mam czasu sam się za swój czołg zabiorę 😀
Paulluss aqua-reklamy@wp.pl nie wiem czy mogę podać numer telefonu na forum ?
Paulluss czcionkę już mam 🙂
Paulluss To jeszcze do dalszej obróbki , tylko pytanie jaki będzie rozmiar 1do1 bo jak wiadomo laser przy małych rozmiarach może mieć problem z kątami ostrymi , muszę to wszystko trochę powygładzać , no i w jakim pliku Ci to wysłać dxf ?
Habanita666 pewnie 😁
Dzochar91 NO GENIUSZ JESTEŚ !!! 😂😍 pamiętam na samym początku na forum były akcje że nie wolno . Przecież Stal-Fun w konspiracji szukał mnie na FB żeby dać Bogusiowi mój numer , a to takie proste 😂
Habanita666 te opony takie jakby nie MT
Habanita666 super dzięki za już, tak może być dxf. Jeep nie musi mieć tyle szczegółów może byc mocno uproszczony. Nawet jak by był zam zarys czy kontury też by nie było źle. Niestety nie mam lasera tylko plazmę dlatego im mniej szczegółów tym lepiej. Nawet coś w tym stylu, bez szczegółów.