Boguslaw U wujka w note jest 280 tys i praktyczne zero zużycia bo mechanik zdejmował osłonę i patrzyl. Ale łańcuch podwójny a nie jak od roweru 🤣
Habanita666 coś innego. Bo nie przemawia to do mnie.🤣😂 Żonie się podoba ale.mnie nie bardzo 🤣😂
Miodek Taki fajny jak robisz jakieś stoły o meble wypalić mała dyskretna i dawać na blat .
Miodek Jasne Kapitanie cały weekend przede mną 😁
Habanita666 Fajne podoba mi sie 🙂🙂🙂
Habanita666 mnie też
Habanita666 A gdzie blond goka
Dzochar91 Niestaty trzeba było odpuścić z tym tematem...
Miodek Po poprawkach
Habanita666 Ten jest fajny prosty i czytelny .
Habanita666 szukam rury bezszwowej czarnej 108*10
ZU-Met @Habanita666 chyba mamy zwycięzcę 🤣
Miodek Ufffffffffffffffffffffffffffff...................................
Miodek Troche odbiega od pierwszej wersji z płomieniami i tłokami 🙂
Habanita666 ciężki ten klient Miodek😀
Dzochar91 Ty gdzieś koło mnie jesteś usytuowany ? Nie wiem czy mogę tu wrzucać namiary na hurtownie ? Ile tej rury ?
ZU-Met Trzeba było odrzucić skomplikowane projekty.😁 Nie zawsze to co by się chciało jest odpowiednie. Po przeczytaniu kilku artykułów człowiek doszedł do tego że to zbyt skomplikowane 😁
Habanita666 możesz, dajesz, z 6mb na już 3050mm
Na miejscu będzie problem . Ja bym pierwsze w Krysmet pytała (info@krysmet.pl) 691507346 to w Krakowie ale jak pilne no to nie ma co wybrzydzać
Habanita666 Pilne nie oznacza na dziś 😅 Na kiedy w NS
Miodek Ten jest fajny i czytelny . Na tamtym za dużo się działo i nie był jakiś czytelny. A skąd nazwa ASD Miodek ?
ZU-Met ArtSpawDesign Miodek. A Miodek dlatego że rodzice mają pasiekę i sprzedają miód ,a ja do pracy chłopakom też przynosze i zostałem Miodek 🤣🤣