Habanita666 skoro pytasz o ocenę to pozwolę sobie napisać kilka uwag - proszę nie odbieraj ich jako atak, a jak sama wspomniałaś konstruktywną krytykę 😉 A więc skupiając się na tych wszystkich „miodkowych” projektach uważam, że zaczynasz dobrze, natomiast kończysz gorzej. Podoba mi się font, który nawiązuje do wycinania laserowego. Przy projektowaniu zawsze kieruj się zasadą, że nie zawsze więcej znaczy lepiej. Powyższe logo nie spełnia podstawowych zasad tworzenia typowego logotypu - pamiętaj że logo powinno być charakteryzować się łatwością zapamiętywania, ale i możliwością wykonania z wykorzystaniem różnych technik - graweru, tamponu, lasera, tłoczenia, haftu i oczywiście nadruku, który sam w sobie ma też kolejnych kilka metod wykonywania. O ile nadruk odbywał się będzie na większym formacie metodą np. ofsetową to nie ma problemu (można sobie pozwolić na dodatkowe kolory, przejścia tonalne czy cienie), ale gdy przyjdzie nam zrobić sitodruk albo tampon to już gorzej z możliwością wykonania. Należy również pamiętać, że na małych powierzchniach skomplikowane logotypy będą nieczytelne (np. na długopisie). Dlatego w nawiązaniu do mojego pierwszego spostrzeżenia zastanów się nad dopieszczeniem napisu „miodek”. Pamiętaj, że fonty po zamianie na krzywe można sobie wyedytować (poprzekształcać, pozacinać) wedle upodobań, czyniąc je jeszcze bardziej unikatowymi. Ładnie dobrany i wykończony font, plus ewentualny dodatek do logo, który będzie kojarzył się z branżą w zupełności wystarczy ☺️👌 to moja subiektywna opinia - opinia osoby, która zaprojektowała m.in. kilka logotypów i miała do czynienia z szeroko rozumianą grafiką przez ostatnich parę lat 😉 Już więcej się nie wtrącam - życzę powodzenia 😀👋