AkamanoxD Spoko piwko kiedyś wypijemy 😉
Też coś fajnego szukam na nazwę, może macie jeszcze cos w zanadrzu 🙂
Panowie pytanko ma już choć 22 już. Ma ktoś na sprzedaż dobre kartery do MZ 250 pięcio biegowej? Tylko naprawdę w dobrym stanie a nie wyjęte spod siekiery 😅
AkamanoxD Aktualne czy już masz ?
Habanita666 Jasne pomysłów nigdy za wiele ^^
Pomyślę , logo też mogę zrobić jakby coś , a masz już jakąś nazwę która Ci się podoba czy ciągle jeszcze szukasz ?
Habanita666 Jeden z Kolegów podał tutaj ,, Steel project ^^ I jest całkiem fajny, ale ogólnie chciałbym jakąś chwytliwa nazwę związana ze spawaniem logo też fajna opcja do tego by była ale to chyba trzeba coś wykupić by być właścicielem loga, jak to wygląda?
Habanita666 Siemanko. Jesteś wstanie ogarnąć logo które jest bardzo złożone? 😂😁 Bo kiedyś brat mi powiedział że do zaprojektowania moje loga potrzeba artysty od tatuażu najlepiej. 😂😂😂
Habanita666 Ile projekt Logo u Ciebie
AkamanoxD Nie do końca , oprócz zamiłowania do stali prowadzę firmę reklamową i jestem grafikiem , spawanie akurat w mojej działalności to konstrukcje pod reklamy , znalazłam się tu trochę przypadkiem , ale dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć więc sobie czasem coś ciekawego wyczytam 🙂
Miodek To masz wymagania 😉
Miodek wyślesz adres mailowy czy wrzucać na forum ? mogę coś podesłać , bo ostatnio jednemu gościowi robiłam i zostały mi luźne które jemu nie podpasowały , wystarczy dopisać nazwę
Miodek Chyba o Tobie zapomniałam 😂 , co to znaczy złożone logo ? Złożone z wielu szczegółów , kolorów , spróbować zawsze mogę , to dla mnie taki przerywnik od pracy którą muszę zrobić ....
Stal-Fun Troche tak bo ogólnie chciał bym sobie z tego dziarę zrobić 😂😂😂
Miodek Oj jak ma być dziara z logo to nazwa już na zawsze zostanie .... Ostatnio w moim rejonie mam wrażenie że większość firm powinno nazywać się gniotpol , cóż wiocha zobowiązuje 😂. Weldingów , inoxów , spawmontów zatrzęsienie może coś jednak w polskim klimacie Dobra Spoina , nie wiem myślę dalej jak ma być dożywotnie 🤣
Habanita666 Rozumiem. Czekam w takim razie na pomysły odnośnie nazwy ^^
Habanita666 bardziej po polsku to tak coś, "Pracownia Ślusarska"
AkamanoxD nie wiem czy poprawnie gramatycznie ale na fali mody może all4weld
Habanita666 Jak to rozumieć? Wszystkie cztery spawy /spawac /spoiny?
Habanita666 Że tak powiem przespałem się z tym i Pasuje mi ta nazwa 💪 a jakieś propozycje na logo? Byłbym wdzięczny 👌
AkamanoxD Bardzo proszę napisz która bo te wątki jeszcze mi się mylą na forum , mam jeszcze jedną POSPAWANE . odezwę się popołudniu i wyślę propozycję logo , trochę będzie trudno bo nie znam Twoich gustów ani dokładnego profilu firmy , ale jakoś to będzie 😂
Habanita666 All4weld spoko nazwa jeśli 4 rozumieć nie jako,, cztery,, tylko z angielskiego,, for - czyli do,, będę się zajmowal spawaniem i montazem stali nierdzewnej i czarnej, jakieś konstrukcje rury, bramy, meble co popadnie.