Tymek bardzo dziękuję !👊 odpowiada mi ten styl, także wykonuje się je z przyjemnością 😀
Boguslaw wbrew pozorom nie było lekko, ale finalnie wyszło tak jak mówisz - elegancko 👍 najważniejsze, że klient również jest zadowolony i to bardzo cieszy i daje motywację na więcej 💪
Panowie, dziś na tapetę wchodzi zupełnie coś innego niż dotychczas bylo można u mnie obserwować. Wyjątkowo inny projekt niż to co na codzień sie wykonuje, a mianowicie - blacha corten ! Tu prezentuje się po okresie "dojrzewania", ale zanim została zamontowana musiała swoje odczekać, żeby dojść do tego etapu. Zapewne to jeszcze nie koniec, bo z tego co wiem to ona potrafi długo "dojrzewać". I to jest chyba pierwsza taka sytuacja, gdzie "rdza" nikomu nie przeszkadza 😂
Jeklowo Corten potrafi dojrzewać nawet 18 miesięcy
Stal-Fun także jeszcze wiele przed nim 😁 najważniejsze to bylo doprowadzić go do takiego stanu, aby nic już z niego nie ściekało i nie brudziło ogrodzenia.
Jeklowo 👍👍👍
Jeklowo podziwiam Cię z takiego materiału jeszcze nic w życiu nie robiłem a afekt powala na kolana. Szacun.
Boguslaw wbrew pozorom nie spawa się go źle, ale podobno na tej stali jest cała tablica Mendelejewa 😂 jak na zardzewiałe ogrodzenie to rzeczywiście robi wrażenie 💪
Jeklowo całkiem fajnie to wyglada. , nigdy bym nie pomyślał ze rdza może tak dobrze wyglądać. Wzór ogrodzenia również fajny.
Tymek na tle całego domu wygląda to naprawdę dobrze. Na początku każdy kto wiedział jakie to ma być ogrodznie to też podchodził sceptycznie do tematu, ale po zamontowaniu zwracali honor 😁
Wracamy do wnętrza i chyba tu czuje się najlepiej 💪
Jeklowo rozumiem że barierka to Twoje wykonanie, czy całość?
No i kolejne bardzo dobrze wykonane zlecenie .
Tymek trochę mało metalowo, ale czasem i taka odskocznia też jak widać może wyjść na dobre 😁
Boguslaw tylko balustrada. Niestety aż tak kompleksowo jeszcze nie robię 😁
Jeklowo a ja np ledy też w schodach montuje i podłączam
Boguslaw jak dla mnie Ledy w schodach robią robotę i mega dobrze to wygląda, a przy nowoczesnym wnętrzu to już wgl 😁
Jeklowo W jaki sposób montujesz lustro? Wykorzystujesz kątowniki i na klej? Czy jak to wygląda oraz sam sposób montażu do ściany bądź drzwi?
Connor najczęściej wykorzystywane są kątowniki i klejone jest lustro po obwodzie. Mocowanie jest zależne od miejsca, w którym klient zażyczy sobie powiesić lustro - jeśli mamy dużo miejsca to normalnie je wieszamy, a w przypadku, gdy nie ma jak go powiesić lub lustro ma być zmieszczone w jakaś wnękę to do ramy są mocowane śruby pod kołki i cała rama z lustrem jest wciskana.
Connor a czasami jest tak, że sama rama jest klejona na lustro - załączam zdjęcia 😀 jak to się mówi? "Nasz klient, nasz Pan" ?😁