Jeklowo ja nie lubię do końca mieć własną rękę bo nigdy nie wiem jak zrobić wolę jakieś zdjęcia albo projekt gotowy żeby później nie było niedomówień. Ale patrząc po Twoich pracach to mogli być spokojni co do efektu końcowego.
Jeklowo super realizacja wygląda jak jakiegoś projektu filmowego wygląd naprawdę bajka
suszi8512 to naprawdę się cieszę, że podoba się ten projekt 🙂
Jeklowo No powiem ci że to zacnie wygląda. Stolarkę tez sam ogarniasz?
Miodek a to różnie bywa, raz samemu wszystko ogarniam, a czasem dam zarobić stolarzowi 😁 wszystko zależy jaki projekt i jak stoję czasowo. W przypadku stajni wszystko wykonywałem sam 🙂
Jeklowo Siadło 👏👌
I mamy resztę 💪
Jeklowo super, piękna robota
Jeklowo Normalnie jak w domu 👍
Jeklowo śmiało można do domu takie montowac
Jeklowo elegancka robota. Trochę czasu pochłonęło to wszystko co nie?
Jeklowo projektujesz w jakims programie czy na szybko w zeszycie a reszta w głowie?
suszi8512 No pewnie, pasują w każdą przestrzeń 😉
Miodek No trochę czasu przy tym zeszło, ale myślę, że było warto 💪
ZU-Met miał być nowy komputer i plan kupienia programu ale, że niespodziewanie wyszło z nową inwestycja wiec musze to przełożyć na późniejszy termin 😁
Jeklowo a umiesz coś w cadzie i tym podobnym bo dla mnie to czarna magia a często by się przydalo żeby nie liczyć tych kątów i długości
Coś spokojniejszego po ostatnich większych tematach 😉
ZU-Met lepszy i prostrzy byłby dla ciebie graficzny Corel
Jeklowo W jakim rejonie działasz?
Darko głównie dolnośląskie i opolskie 😉
Boguslaw może coś jaśniej? W pracy był rhino6 chwilę coś rysowałem ale kiepsko mi szło
Jeklowo mieszkałem 4 lata we Wrocławiu i pracowałem w fortaco i bombardierze 🙂 W środę zasuwam do Lubina na montaż i do Wrocławia drugi. I trzy pomiary we Wrocławiu 🙂