Jeklowo ja te co robiłem ostatnio liczyłem 1500m2 tylko ze tam lustro za ok 700zl zamiast szyby
ZU-Met to na bogato było liczone trochę, bo lustro z reguły jest tańszym materiałem niż szyba
ZU-Met i czy to było z montażem czy bez liczone?
Jeklowo no za te drzwi strzeliłem 2600 i klient to łyknął no to przecież mu nie powiem ze przepłacił 🤣
Jeklowo liczone z montażem ale jeszcze nie mam tego lustra i stoją i czekają.
ZU-Met nie no jak to wziął to elegancko, a im się o takich rzeczach nie mówi 😉
ZU-Met jak z montażem to nie tak źle 😉
Jeklowo kiedyś gdzieś na fb ktos dodał że liczy 1600m2 to powiedziałem trochę mniej ale to pewnie za takie z ościeżnica. Ogólnie nawet nie było słowa że za dużo czy coś🙂 Pani projektant sam rozumiesz 🙂
Jeklowo sam wiesz co to za montaż do dzrzwi przesuwnych, godz i po robocie
Jeklowo dzięki właśnie o takie coś chodziło żeby wiadomo od czego zacząć
suszi8512 musisz wyczuć klienta, jak zaczyna od kwoty ile za to to wiadomo że chce tanio. Co innego jak pyta o szczegóły techniczne jak to zrobisz albo jego wizja.
ZU-Met jutro będę wyczuwał klienta zobaczymy co z tego wyjdzie 😉
Jeklowo bardzo ładne te barierki.
Jeklowo Super. Też.mi się podobają szklane balustrady. Jeśli mogę zapytać co dajesz między mocowania szyby?
Miodek w oryginalnych są szczelki 🙂
No i oględziny były tylko miejsca brak Z obu stron ściany i pani chce na szynie przesuwne żeby zamknąć i jeden i drugi pokoj
suszi8512 Ci ludzie to wcale wyobraźni nie mają i co zrobisz normalne ?🙂
ZU-Met normalnych klientka nie chce bo jeszcze bardziej miejsce zabierze Odmówiłem i tyle
suszi8512 może jakoś wąskie i podwójne szyny?
ZU-Met no taki pomysł był brany pod uwagę ale tam otwór to 100cm a na podwójnej szynie jedna para będzie sporo odstawała
suszi8512 faktycznie na nie ma jak zrobić maskownicy bo kolejne dzrzwi muszą się schować.