Dzochar91 są jeszcze zlote elementy w tych pomieszczeniach, także to wszystko fajnie się ze sobą łączy 😉
Próbka stopnia dębowego gotowa, można pakować i wysyłać do klienta 😉 niech patrzy i ogląda, a najlepiej niech od razu klepnie ofertę 😂
Jeklowo grubość 40czy 50mm
Jeklowo te wstawki to mosiądz polerowany?
Boguslaw grubość 5 cm 😉
Jeklowo tak myślałem
Boguslaw docelowo ma to być większa konstrukcja od bardziej tradycyjnych schodów czy klatek schodowych dlatego trochę grubszy niż klasycznie 4 cm.
Jeklowo ja teraz stalowe schody wyceniam i taki dziwny baldachim 8x6m wysoki na 3m
Boguslaw no baldachim sporych rozmiarów trochę.
ZU-Met zgadza się 👍
Jeklowo fajnie to wygląda, coś innego 😉
ZU-Met zgadza się, delikatna wstawka, a robi efekt 😉
Powoli zamykamy stajnie od zewnątrz 😉
Jeklowo ta stajnia to taka nie byle jaka jest🙂 ciekawe skąd na to wszystko pieniążki wziął🙂
Jeklowo cudne Jakie drzewo?
ZU-Met najwazniejsza, że jest nowa i wszytko fajnie się montuje 😉 ogólnie właściciel jest w porządku i najważniejsze, że płaci jak trzeba 😂
suszi8512 drzewo sosnowe, lakierowane na kolor dąb rustykalny 😉
Jeklowo a jak masz zamontowane deski w drzwiach? Jakoś całość bo te śruby nie koniecznie do każdej deski chcą pasować
ZU-Met bo nie mają pasować do każdej deski, bo byłoby ich chyba z milion. Jest rama, która trzyma to wszystko w calosci.
Jeklowo czyli coś takiego jak w ściankach loftowych do szyb🙂 tak myślałem bo masz te śruby ładnie symetryczne rozmieszczone co w sumie nadaje takiej spójności 🙂
ZU-Met trzeba działać na sprawdzonych schematach, które wystarczy tylko dopasować pod dany projekt 😉