ZU-Met wiec proszę wypluj to, bo w przeciwnym razie jedziesz ze mną 😂
Boguslaw w ciągu dwóch i pół dnia 😂 jak masz już wszystko rozrysowane co na ile ciąć i jak składać to wbrew pozorom idzie to sprawnie. Zwłaszcza jak wzór prosty i mało obróbki dookoła.
Jeklowo spoko, ale Ty kierujesz ja pije piwo 🙂
ZU-Met w drodze powrotnej zmiana miejsc 😉
Jeklowo spoko może być, Ale myślę że lepiej żeby takiej wycieczki nie robić. A pytałem czy wiesz gdzie będzie wisiało, jakiś dworzec np czy biblioteka wiesz może?
ZU-Met zabezpieczenie tarasowe oraz balkonowe w domu jednorodzinnym.
Jeklowo to ile musiałoby to tam kosztowac że aż z polski opłaca sie to ciągnąć :🤔
ZU-Met aż tak w to nie wnikałem, ale z tego co wiem na pewno się opłacało 😉
Jeklowo no na pewno a Ty pewnie też cenę dałeś inna niż dla sąsiada za płotem🙂
ZU-Met wiadomo, że mi najbardziej musi się opłacać 😂
Żeby nie było, że tylko te lofty i lofty 😂 tym razem podesty przemysłowe pod maszynę CNC 👊
Jeklowo proszkowo czy natryskowo malowane?
ZU-Met u mnie tylko i wyłącznie malowanie proszkowe 😉
Ja mam wanny do naprawy i chyba będę musiał je pomalować pistoletem bo do proszku to by trzeba piaskować albo srutowac bo to malowane kilka razy już
ZU-Met Albo uzyc Paint Remover. Tylko na takie wanny to by trochę tego poszło
ZU-Met o widzisz wreszcie coś pomalujesz pistoletem tak jak ja a nie tylko komuś dać
Boguslaw malowałem wiele razy ale nie lubię tego robić ale tu trzeba bo tych wanien będzie z 10do zrobienia. Jak pomaluje pierwsza proszkiem to i resztę trzeba będzie.
ZU-Met po proszku będzie trwalsze 👍
Jeklowo w zasadzie to nikt nie wymaga malowania ale to pierwsza taka robota w dość dużej firmie. Remontuje na próbę dwie sztuki, a chce je pomalować żeby było widać że jest ładna odnowiona. A będzie więcej zleceń
ZU-Met przelicz sobie wszystko na spokojnie. Może lakiernia zrobi Ci ofertę na malowanie tych wanien ? Zobaczysz na czym stoisz mniej więcej.
Jeklowo myślę że mniej niż 200 nie wezmą a litrem chlorokauczuk pomaluje dwie sztuki bo to tylko z zewnątrz