Jeklowo fajna robota bo wszystko jednakowe
ZU-Met to jeszcze nie koniec mojej pracy w tej stajni, ale o kolejnych rzeczach na pewno Was poinformuję 😉
Jeklowo ciekawe co tam wymyślili jeszcze bo raczej stolika kawowego ani drzwi loft to tam nie będzie
ZU-Met musisz jeszcze uzbroić się w cierpliwość, kwestia tygodnia, może dwóch 😉 będę ciekaw Twojej reakcji i opinii 👍
Jeklowo lubię takie projekty typu lustra stoliki i ty podobne ale nie mam czasu robić takich na jakieś aukcje bo działam z tym na co mam zamowienia🙂 na początku działalności nie ma co wybrzydzać 😅
Tym razem balustrady zewnętrzne. I pierwszy raz tylko wykonanie z mojej strony, ponieważ jedzie to wszystko do Szwajcarii 🇨🇭💪
Jeklowo Robisz się PAN swiatowy 😊
Jeklowo jak będą łączone? I drugie pytanie jak spawalniczy żeby nie pokrzywiło albo jak prostowałes? 😁
Jeklowo tylko nie mów że wyspawales to sam w ciągu dwóch dni
Stal-Fun mógłbym nawet powiedzieć, że europejski, ale Szwajcaria nie jest nawet w Unii Europejskiej 😂
Jeklowo No wlasnie 😃Teraz tylko konto w Szwajcarskim banku otwieraj 😉
Stal-Fun chyba trzeba będzie tak zrobić i po dobrym kursie przerzucać na konto w PL 😂
Jeklowo Czytalem trochę o tym i trzeba mieć jakiś wiekszy kapitał zeby tam konto otworzyć i pieniądze wpłacić
Stal-Fun póki co jeszcze nie muszę sobie tym głowy zaprzątać 😁
Jeklowo No ja też
ZU-Met poręcze będą łączone łącznikami, a to żeby nie krzywiło to przy składaniu były podłożone podkładki i dociśnięte ściskami w drugą stronę, a po spawaniu wszystko wracało do pierwotnej postaci 👍
Jeklowo Też stosuje ten sposób i się sprawdza
Jeklowo też tak robię ale wolę spawać między słupkami, mniej problemów. A jak połączysz wypełnienie?
Stal-Fun nie ma co kombinować jak są sprawdzone sposoby. No chyba, że jest jeszcze jakieś inne super mega rozwiązanie, o którym nie wiemy 🙂
ZU-Met wypełnienie dochodzi do siebie jeśli jest w lini prostej, a na narożnikach zachodzi jedno na drugie tak, aby w całości wyglądało jako jedno.
Jeklowo Ok wszystko jasne? A wiesz gdzie to będzie wisiało bo raczej nie u zwykłego Kowalskiego🙂
ZU-Met wszystko jest dogadane w najmniejszych szczegóła i klienci byli u mnie osobiście, żeby omówić temat 😉