Boguslaw Nie było zaliczki 😁😁😁
Stal-Fun konta też nie podał co gołębiem mam mu wysłać pocztowym😀
Boguslaw Wystarczy napisać "Proszę "😁😁😁
Stal-Fun to nie takie proste - trzeba przyjechać na pomiar, ustalić szczegóły z klientem, obejrzeć miejsce montażu, dogadać się z terminem, zrobić wstępną ofertę i możemy wtedy rozmawiać o konkretach 😁
Jeklowo W przypadku zawiasów nie muszę jechac na pomiar 😉
ZU-Met zgada się wiec ruch w interesie jest cały czas 😂
Jeklowo dokładnie nie zamykasz za sobą furtki, znudzi się czerwona cegła zona wymyśli że na biało trzeba pomalować to i wieszak trzeba zmienić na bialy🙂
ZU-Met otóż to, a jak znudzi się ten wieszak to zawsze można wykombinować coś innego, może jeszcze bardziej opłacalnego 😁
Robiłem ogrodzenie u ludzi bo im się słupki klinkierowe znudziły i obkładali je styropianem i struktura biala 😅 a że przęsła I brama była z grotami i wyglądało cmentarnie to po 6 latach zrobili nowe🙂
ZU-Met widocznie zmądrzeli i idą za nowoczesnością, ale najważniejsze, że jest co robić 👍
Jeklowo ale klinkier przykrywać styropianem? Do tego droga z żwiru i szlaki po deszczu słupki do mycia bo są w połowie czarne🙂
ZU-Met nigdy nie wiesz co autor miał na myśli 😁 Ty nie będziesz musiał tego czyścić😂
Ni nie ale solidarnosc plemników podpowiada mi że chłop będzie miał przerąbane 🤣
Tym razem trochę inny projekt niż to co dotychczas się wykonywało 😉 3 dni walki, ale jak na coś innego i można powiedzieć, że "pierwszy raz" nie wyszedl tak źle 😁 najważniejsze, aby docelowym lokatorom się podobało 💪
Jeklowo Boksy dla psów?
Jeklowo jak na trzy dni to bardzo dobra robota 🙂
Stal-Fun dla koni 🐴
ZU-Met No nie pamiętam kiedy miałem ostatnio tak długi montaż 😁
Jeklowo fajne
Jeklowo tylko montaż czy też robiłeś?
ZU-Met to od początku do końca moja robota, tylko mówię o montażu, że trwał 3 dni 😉