ZU-Met nie spodziewaj się cudów, to raczej będzie skromne wykonanie 😁
Jeklowo Skromne wykonanie, ty potrafisz zaskoczyć jakością. Też bym chętnie cos takiego zrobił typu lustra albo fajny regał ale obecnie na tapecie do zrobienia 30mb balustrad i brama żaluzjowa 4m
ZU-Met jest wyzwanie
ZU-Met mówiłem, że delikatny temat 😁
Jeklowo wieszaczek zamawiam taki do warsztatu tylko musi być ccc cena czyni cuda
Jeklowo fajny ten wieszak ale pokusił bym się o przyspawanie szpilki z.tylu i zalanie kotwa żeby nie było widać mocowan
Jeklowo Proste i fajne 👌👌👌
Boguslaw może mam jeszcze jakieś resztki materiału 😁
Jeklowo dawaj, zawiasy u stal Fun zamówiłem i kurier nie dojechał sam musiałem tworzyć
Boguslaw to i z wieszakiem nie dasz rady ?😁
Boguslaw Nie było zaliczki 😁😁😁
ZU-Met właśnie chodziło o to, żeby było je widać 😉 dlatego są czarne i stożkowe. W każdej chwili można wymienić ten wieszak na inny 👍
Jeklowo no w sumie to jak się znudzi to zrobisz nowy a tak to musi wisieć bo się nie da zdjąć 🤣
Jeklowo czasu nie mam na takie pierdół, a gietarki też nie mam jeszcze
Boguslaw No skoro to pierdoły to po co obaj będziemy sobie marnowali czas 😉
ZU-Met zgada się wiec ruch w interesie jest cały czas 😂
Stal-Fun konta też nie podał co gołębiem mam mu wysłać pocztowym😀
Boguslaw Wystarczy napisać "Proszę "😁😁😁
Stal-Fun to nie takie proste - trzeba przyjechać na pomiar, ustalić szczegóły z klientem, obejrzeć miejsce montażu, dogadać się z terminem, zrobić wstępną ofertę i możemy wtedy rozmawiać o konkretach 😁
Jeklowo W przypadku zawiasów nie muszę jechac na pomiar 😉
Jeklowo dokładnie nie zamykasz za sobą furtki, znudzi się czerwona cegła zona wymyśli że na biało trzeba pomalować to i wieszak trzeba zmienić na bialy🙂