Jeklowo prawie take jak moje 😀
Boguslaw trzeba brać przykład od najlepszych 👍
Jeklowo czekaj bo nie zrozumiałem trochę 😀
Boguslaw Panie, ja nie mogę się jeszcze pochwalić wieloletnim doświadczeniem w tej branży, ponieważ ja cały czas się uczę 🙂 przykład idzie z gory jak to się mówi 😁
Jeklowo jak ty się jeszcze uczysz to jak będziesz miał Tyle lat doświadczenia co Bogusław to chyba gablotki i stoliczki na Luwrze będziesz robił😃
ZU-Met No to tu żeś Panie popłynął 😂 oczywiście nie mialbym nic przeciwko, ale do tego jeszcze niestety długa droga 😉
ZU-Met dzięki za uznanie ale doświadczenie mam ale w sprawach elektryki którą robię zawodowo już 20lat a i tak zdarzają się tematy które mnie zaskakują. Wcześniej 3lata spawałem konstrukcje dla agencji reklamowej a oni po moim spawaniu i szlifowaniu wozili to do proszkowego malowania, wtedy jeszcze się tak nie cynkowalo wszystkiego jak dzisiaj. Do tej pory spawałem na drewnianym stole na kobylkach itp. Od czasu jak kupiłem stół spawalniczy GPPH i piłę taśmową to mogłem się zabrać za bardziej odpowiedzialne konstrukcje ot i cała historyja.
Boguslaw Elektryka to też doświadczenie a ja mając 30 lat mam ogólnie jakieś 7 lat doświadczenia w różnych specjalizacjach. W spawaniu mam ok 3lata a tak to trochę mechanika i kierowca zawodowy C+E.
Dzisiaj sobota przyjemna - lustereczka 💪
Jeklowo jaka masz giętarkę do wyginania pod takie lustra?
Jeklowo Zazdroszczę Ci takich projektów oczywiście pozytywnie 🙂 Laser robi robotę
Stal-Fun fajna taka odskocznia od dłuższych projektów, można się pobawić, a i efekt też potrafi robic wrażenie. Tu jeszcze długa droga do finału, bo trzeba dać do malowania, zrobić szablony luster i później tylko montować 😁
Jeklowo Też bym chciał taką odskocznię
Stal-Fun miałeś przecież swoje serduszko z ledami.
Stal-Fun spokojnie, wszystko przyjdzie z czasem także więcej wiary 💪
Boguslaw o właśnie, o tym to już nie wspomniał 😂
Boguslaw No miałem ale takie coś to był spontan na szybko
Stal-Fun u mnie zaś tych spontanów jest bardzo mało, praktycznie wszystko co jest robione to pod określone zlecenie. Wiadomo, że czasem wpadnie jakaś fucha, ale to jest rzadkość. Po prostu brak czasu 🤷♂️
@ZU-Met udało się zrobić zdjęcia przed lakiernia 🙂 tak to wygląda u mnie, może światło nie jest najlepsze, ale coś tam może zobaczysz 😉
Jeklowo klasa pierwyj sort.
Jeklowo ile luzu robisz na proszek? No bajka ale tak jak myślałem cały profil trzeba zdzierać żeby jakoś to wyglądało z pełnego wystarczyło tylko zendre zebrac🙂