Jeklowo kiedyś gdzieś na fb ktos dodał że liczy 1600m2 to powiedziałem trochę mniej ale to pewnie za takie z ościeżnica. Ogólnie nawet nie było słowa że za dużo czy coś🙂 Pani projektant sam rozumiesz 🙂
Jeklowo sam wiesz co to za montaż do dzrzwi przesuwnych, godz i po robocie
Jeklowo dzięki właśnie o takie coś chodziło żeby wiadomo od czego zacząć
suszi8512 musisz wyczuć klienta, jak zaczyna od kwoty ile za to to wiadomo że chce tanio. Co innego jak pyta o szczegóły techniczne jak to zrobisz albo jego wizja.
ZU-Met jutro będę wyczuwał klienta zobaczymy co z tego wyjdzie 😉
Jeklowo bardzo ładne te barierki.
Jeklowo Super. Też.mi się podobają szklane balustrady. Jeśli mogę zapytać co dajesz między mocowania szyby?
Miodek w oryginalnych są szczelki 🙂
No i oględziny były tylko miejsca brak Z obu stron ściany i pani chce na szynie przesuwne żeby zamknąć i jeden i drugi pokoj
suszi8512 Ci ludzie to wcale wyobraźni nie mają i co zrobisz normalne ?🙂
ZU-Met normalnych klientka nie chce bo jeszcze bardziej miejsce zabierze Odmówiłem i tyle
suszi8512 może jakoś wąskie i podwójne szyny?
ZU-Met no taki pomysł był brany pod uwagę ale tam otwór to 100cm a na podwójnej szynie jedna para będzie sporo odstawała
suszi8512 faktycznie na nie ma jak zrobić maskownicy bo kolejne dzrzwi muszą się schować.
Niedługo deszcz nie będzie już straszny 😁 nowy i najważniejszy projekt rozpoczęty 💪
Jeklowo Jest moc 💪
Jeklowo Elegancko, jakie drzwi /bramę wstawiasz
Jeklowo przy dzisiejszej cenie blachy to niezła inwestycja
Miodek tak jest 💪 teraz powoli do przodu 😁
Dzochar91 tu właśnie mam dylemat, bo sam sobie zrobię jakaś bramę lub też ewentualnie myślałem o rozsuwanej do góry, tylko muszę zobaczyć jak cenowo wyglądają takie bramy 😉
Jeklowo nie dało się odzyskać jakoś tej dachówki bo fajna może by ktoś kupił.
Jeklowo zrób sobie identyczna tylko nowa rąk jak tam do tej stajni bylo
Jeklowo Powiem tak, ja.dla siebie bym nie robił jakiś tam bram, jak masz miejsce kup segmentowa i na lata
ZU-Met wątpię, stara już i poniszczona.
suszi8512 ale jeszcze i tak trochę taniej niż przy zwykłej dachówce 😂