Jeklowo Zazdroszczę Ci takich projektów oczywiście pozytywnie 🙂 Laser robi robotę
Stal-Fun fajna taka odskocznia od dłuższych projektów, można się pobawić, a i efekt też potrafi robic wrażenie. Tu jeszcze długa droga do finału, bo trzeba dać do malowania, zrobić szablony luster i później tylko montować 😁
Jeklowo Też bym chciał taką odskocznię
Stal-Fun miałeś przecież swoje serduszko z ledami.
Stal-Fun spokojnie, wszystko przyjdzie z czasem także więcej wiary 💪
Boguslaw o właśnie, o tym to już nie wspomniał 😂
Boguslaw No miałem ale takie coś to był spontan na szybko
Stal-Fun u mnie zaś tych spontanów jest bardzo mało, praktycznie wszystko co jest robione to pod określone zlecenie. Wiadomo, że czasem wpadnie jakaś fucha, ale to jest rzadkość. Po prostu brak czasu 🤷♂️
Jeklowo jaka masz giętarkę do wyginania pod takie lustra?
Boguslaw Elektryka to też doświadczenie a ja mając 30 lat mam ogólnie jakieś 7 lat doświadczenia w różnych specjalizacjach. W spawaniu mam ok 3lata a tak to trochę mechanika i kierowca zawodowy C+E.
@ZU-Met udało się zrobić zdjęcia przed lakiernia 🙂 tak to wygląda u mnie, może światło nie jest najlepsze, ale coś tam może zobaczysz 😉
Jeklowo klasa pierwyj sort.
Jeklowo ile luzu robisz na proszek? No bajka ale tak jak myślałem cały profil trzeba zdzierać żeby jakoś to wyglądało z pełnego wystarczyło tylko zendre zebrac🙂
Boguslaw a dziękuję, robię co mogę 😁
ZU-Met przeważnie robię na oko, mam już mniej więcej wymierzone jak robić, żeby po malowaniu wszystko fajnie weszło. Jak dla mnie wolę jednak profil do obróbki 😉
Jeklowo szkoda ze tak mało osób jest w stanie do docenic
Jak wnęka ma nietypowe rozmiary, a klient sobie mimo to życzy przeszklenie, to co nie zrobimy? 😁 idzie wszystko spasować, a najważniejsze, że po wszystkim klient jest zadowolony 💪
Jeklowo @Miodek zmniejsz rozdzielczość zdjęć w telefonie bo robicie zdjęcia jak w 4K
Jeklowo zajebista robota. Bardzo mi się. Podobają takie ścianki. 💪💪💪 Jest moc. 💪💪
Boguslaw Dokładnie a takie zdjęcia trochę ważą
Boguslaw będę próbował, zobaczymy na dniach jak to będzie 😉