Dzochar91 szybko ale trochę drogo ja płacę 2.5 netto plus 8% obróbka pod malowanie proszkowe. Na początku poniżej 100kg była dopłatą 200zl a teraz nawet 10 kg mogę zawieść o nikt nic nie mówi.
ZU-Met może w mojej okolicy do 60km mam 3 ocynkownie wnet 4 otworzą i ceny takie same bo mega podrożał wkład do wanny z cynku i koszt energii
ZU-Met na przykład teraz właśnie odwiozłem kilka elementów do ocynku będą do odebrania prawdopodobnie w poniedziałek po południu a na pewno już wtorek rano
Dzochar91 szybko u mnie w okolicy są 3 jedna duża i dwi mniejsze
I jest wszystko 😏 Teraz najprzyjemniejsze 😁😅
Dzochar91 montaz i kasa? 😀
Boguslaw az tak dobrze nie ma 😁
Boguslaw wyczuwam tam sarkazm szlifowanie ocynku 🤣
Teraz ładnie trzyma 😅
Dzochar91 co będziesz działał?
ZU-Met rączki wyginane z pręta chyba 6
Dzochar91 tak myślałem że nie będą to strzemiona bo inaczej nikt tego w garażu nie robi tylko na budowie 🙂
ZU-Met jakbym się budował obok garażu to na pewno wolałbym wyginać w chłodnym warsztacie niż prażyć się na zewnątrz 😁
Dzochar91 też bym tak wołał 👍
Dzochar91 no tak ale mi bardziej chodzi o belkę gdzieś do jakiej wiaty albo bramy u klienta🙂
ZU-Met to tak czy siak lepiej od razu mieć wygięte strzemiona wcześniej niż kombinować
Dzochar91 ja akurat nie zalewam podestów ani fundamentów to nie robię, nawet giętarki do strzemion nie mam 🤣
ZU-Met to trzeba zrobić albo kupić 😀
ZU-Met widzisz a niektórzy musieli sobie wybudować warsztat 😅 Nie spadł im z nieba 🤣
Boguslaw ale po co mi jak ja nie potrzebuje. Podesty i wykopy pod bramy robi mi znajomy budowlaniec. Trzeba dać też innym zarobić 😁
ZU-Met czyli domu jeszcze nie budowałeś ja już dwa plus mój garaż teraz trzeci dla drugiej córki