Alaxa9900 wszystko zależy jak się przygotuje 😁😁
Dzochar91 jak takie cienkie to natnij sobie jakies walki na wewnętrzny wymiar nie będzie Ci się zapadało od temperatury
ZU-Met Jak gęsto zlapie punktowo to nic się nie zapadnie
Stal-Fun mimo wszystko później musi to przeciągnąć po całości bo od takiego punktowania to po oszlifowaniu będą dziurki
Dzochar91 Jak bym miał możliwość to tigiem na pulsie bym to objechał. Później drobny papier i powierzchnia jak marzenie
Stal-Fun mam tiga ale w innym pomieszczeniu/ miejscu a skończył się mi w małej butli gaz a duża to tak jak pisałem, muszę zrobić do niego nkiedys wózek to już sobie go przeniose do warsztatu na pełen etat 😃
ZU-Met nie ma tragedii jeszcze pilnik w narożniku i może być.
Dzochar91 te dziurki po malowaniu proszkowym Ci wyjdą od uciekającego ciśnienia .
ZU-Met jak dam bo sam jeszcze nie wiem ,do ocynku to będą takie sople że tymi micro dziurkami się nie przejmuje w ogóle binuch widać nie będzie
Dzochar91 po ocynku tak ale samo malowanie uwydatnia takie mikro dziurki.
ZU-Met wiem 👍 nie pracuje przy stali od wczoraj.
ZU-Met Struktura to zakryje
Dzochar91 spoko
Stal-Fun nawet struktura tego nie zakryje jeśli jest to szczelne od temperatury jest wzrost ciśnienia i tymi dziurkami ucieka powietrze. Zobacz tu mi się tak zrobiło a wszystko było perfek. Jak się przyjrzysz jest malutka dziurka i 3x większą gdzie brak farby.
ZU-Met To jest drobna struktura. Gruba bez problemu to zalewa.
Stal-Fun kurde ale jak to wygląda, na bramę to jeszcze się nada ale na na meble
ZU-Met Ludzie mają rożny gust. A o gustach się nie dyskutuje
Wstępna przymiarka 🙈 👨🏭👨🏭
Dzochar91 jakaś pergolcia czy co?? 😀
Boguslaw tak pergola