Dzochar91 Stolik dla przemysłu gotowy, 😁
U mnie za 200bar argon 4.5 Dzis 190 netto (sam gaz )
Dzochar91 ja rosyjski miałem obowiązkowo i dodatkowo komisyjny zdawałem z ruskiego takie czasy komuny były, dopiero teraz mi się ten język przydał
Dzochar91 żona jak oglądam to mi się pyta czy coś z tego rozumiem a ja jej mówię mogę Ci tłumaczyć jak chcesz. 😀
Kolorowe jarmarki lalalala🌈
Dzochar91 ładny kolor
Dzochar91 Zajebisty kolor.😁😎
Dzochar91 Mega dobrze takie fluo wygląda, jak rybki u mnie w akwarium 😅
Boguslaw Zielony uspokaja 😁
Dzochar91 wali w oczy aż miło 😉
Przygotòwka
Ijak tam u was ceny za Franza okna na 1500 mm szerokie, profil 100x20 lub 80x20 pochwyt z ramką 40*40 Takie info mam od potencjalnego klienta
Dzochar91 Ja jako nowicjusz w tych tematach brałem 800zl za balustradę 115x125 z profila 60x20 oraz 30x20. Ocynk + proszek oraz montaż. 3 sztuki identyczne
Nikt nie robi takich ?? 😁😁
Dzochar91 Ja robiłem ale razem z tarasem to liczyłem po 650mb z tym że całości było 14m
Connor a jak liczyć brame do warsztatu stelaż +poszycie z blachy?
suszi8512 Z tego co wiem jest tu pewna osoba która (może i nadal, nie wiem) robiła dużo drzwi, bram itp. Raczej musiałbyś się tam pytać 😅😉
suszi8512 No też mam robić dla kumpla, bo się uparł, namawiałem go na bramę segmentowa ale chcę drzwi 😁 kto montuje drzwi dziś
Connor A kto to może też zapytam 😉
Stal-Fun a no właśnie zapomniałem Jak to się teraz takie bramy garażowe cenią stelaż plus poszycie bez ocieplenia?
suszi8512 Ja biorę 2200 zł za samą robotę plus materiał
Stal-Fun Za jaki rozmiar?
Stal-Fun o to spoko cena ciekawe co jutro klient na to powie bo jadę właśnie na ogledziny
Stal-Fun 2200 to chyba dużo bo roboty tak naprawdę na dwa dni z tym nie licząc czasu schnięcia poszczególnych warstw farby .