Dzochar91 do Bmw valvoline a do vw castrol 5w/30 w vw mam pompowtryski i olej w obydwu autach zmieniam co 10tys a do T5 wchodzi aż 8L 😂😂
Boguslaw No ja też mam pompki z tym olejem to żartuje. Też co 10-11 tys od wymiany do wymiany ubywa jakiej 1/3 na miarce.
Panowie spróbujcie Millers Oil lub Xado.
Alaxa9900 nie wiem jak mój vw wymianę z castrol na inny zniesie? 😀
Alaxa9900 Znane są 😅 Ja do jednego Amsoil 0W20 W drugim Motul8100 5w40 W trzecim Shell helixHx7 10w40
Alaxa9900 Nie znam i nigdy nie słyszałem 🙂 u mnie pewnie też nie do dostania
Boguslaw To płukankę zrób 🙂 ważna jest normą oleju zalecana zobacz jaka jest wymagana
Boguslaw Napewno bardzo dobrze dwie firmy które wymienilem nie sa znane w PL . Ale sa to full syntetyki.
Boguslaw Zapomnialem napisać ale ceny też sa wyższe i napewno bedzie drożej niż za Castrol.
Alaxa9900 I Castrol jest jednym z najbardziej podrabianych olejków 😁
Dzochar91 ja zwykły mobil 10w/40
suszi8512 Taki miałem 10 lat temu w astrze f teraz cały czas 5 ale wszystko z turbina mam
Dzochar91 U mnie w mieście nie do dostania jak wspomniałem gościowi w sklepie to zrobił wielkie oczy i powiedział pierwszy raz słyszę 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Dzochar91 bo najpopularniejszy najłatwiej sprzedać🙂
Dzochar91 zgadzam się
Alaxa9900 To wiadomo a jakby był to cena też zajebista by była w porównaniu bez hurtownia online. To tak samo jakbyś zapytał o Meguin
Dzochar91 Kiedyś czytałem fajny artykuł o badaniu nad olejami Castrol. I strasznie słabo wypadały w porównaniu z olejami wyżej.
Zbiorniki cd.
Dzochar91 Stopki Stopki
Między czasie mały stolik (przemysłowy)
Dzochar91 Stolik dla przemysłu gotowy, 😁