Boguslaw mam nie chciało mi się sprawdzać 😅
Mini loft 🤔😃 Kto by tam śruby kręcił 😁🙈
Dzochar91 to jakiś duży ten mini loft 🤣🤣
No przy tym profilu to trzeba się trochę postarać żeby tyle płaszczyzn było w miarę ogarnięte. Ścianka 1mm 😅
Dzochar91 Teraz nic tylko tigiem
Dzochar91 Ciekaw jestem jak to wyjdzie, i jak będzie wyglądało po pomalowaniu.
Dzochar91 jak takie cienkie to natnij sobie jakies walki na wewnętrzny wymiar nie będzie Ci się zapadało od temperatury
Stal-Fun no można było ale nie chciało mi się taszczyć butli 😃
Alaxa9900 wszystko zależy jak się przygotuje 😁😁
Dzochar91 Jak bym miał możliwość to tigiem na pulsie bym to objechał. Później drobny papier i powierzchnia jak marzenie
ZU-Met Jak gęsto zlapie punktowo to nic się nie zapadnie
Stal-Fun mimo wszystko później musi to przeciągnąć po całości bo od takiego punktowania to po oszlifowaniu będą dziurki
Stal-Fun mam tiga ale w innym pomieszczeniu/ miejscu a skończył się mi w małej butli gaz a duża to tak jak pisałem, muszę zrobić do niego nkiedys wózek to już sobie go przeniose do warsztatu na pełen etat 😃
ZU-Met nie ma tragedii jeszcze pilnik w narożniku i może być.
Dzochar91 te dziurki po malowaniu proszkowym Ci wyjdą od uciekającego ciśnienia .
ZU-Met jak dam bo sam jeszcze nie wiem ,do ocynku to będą takie sople że tymi micro dziurkami się nie przejmuje w ogóle binuch widać nie będzie
Dzochar91 po ocynku tak ale samo malowanie uwydatnia takie mikro dziurki.
ZU-Met wiem 👍 nie pracuje przy stali od wczoraj.
ZU-Met Struktura to zakryje
Dzochar91 spoko
Stal-Fun nawet struktura tego nie zakryje jeśli jest to szczelne od temperatury jest wzrost ciśnienia i tymi dziurkami ucieka powietrze. Zobacz tu mi się tak zrobiło a wszystko było perfek. Jak się przyjrzysz jest malutka dziurka i 3x większą gdzie brak farby.