Ale tego nie było, Dzochar chciał maszyny budowlane
Boguslaw Czy to jest mini czołg bezzałogowy?🤣
Boguslaw Elegancko,nie chwaląc się mnie jak trzeba było koparka koło domu czy garażu to taka małą wypożyczona działam,
Miodek to jest walec waży tylko 765kg diesel
Dzochar91 wozidelko fajne takie małe
Boguslaw luzik zdarza się 😋
A takie pamiętacie?, kupiłem w Tarnowie droga z Tarnowa zajęła mi 2,5godz ale dojechał demon prędkości 40km/h max. Musiałem sprzedać bo jak zapakowałem go ziemią to jechać pod górkę nie chciał.
Boguslaw Demon prędkości, oraz ładunku. 😁 Zes pewnie naładował 20t ziemi i zdziwiony że nie jedzie.🤪😎😁
Miodek zaladowalem kopareczką a zwalać trzeba było łopatą bo to była wywrotka bez wywrotki😀
Masowy projekt za czasów hak stołu GPPH jeszcze nie miałem 10szt ramek pod banery, nie były cynkowane.
Boguslaw Dzis i tak przy tej wielkości banery to stół tylko trochę pomoże
Dzochar91 ale masz powtarzalność wymiarów i przekątne
Boguslaw Ja jak robiłem ramki pod baner to ustawiłem sobie bazy na jedno pole i przesuwałem na kobylki
ZU-Met ja miałem zrobiony szablon na płycie osb i blokady na kątach plus dystanse na odległość dolnej poprzeczki, cała płyta była na dwóch stolikach B&D
Boguslaw ja robiłem jeszcze na płycie blokady z tych kątowników do podparcia belek i normalnie na wkręty. A w pracy jak przywozili barierki ze stolarni do spawania to je blokowali listwami . Szef im drukował szablon 1-1.
ZU-Met o widzisz to był wyczyn coś takiego uskładać
Boguslaw stolarnia wchodziła w metal nikt nie umiał spawać ani nic. Mniejsze przywozili jak coś większego to jeździliśmy na miejsce. Projekty nawet ponad 2 m im drukował o robili na szablonie. Nikt nie znał się na rysunku technicznym a było tam z 10 osób. Kosmos
ZU-Met podziwiam
Boguslaw Fajna robota pojechałeś z tą spawarka to patrzyli na Ciebie jak na Boga jak operujesz ta szlifierka albo tniesz katy na pile.
Ale zawrzało na forum na koniec miecha oooo.