ZU-Met Taka zabaweczka i 25mb węża ciśnieniowego taki sam w domu posiadam i nie zamieniłbym na inny.
Boguslaw tylko elektryczny czy spalinowa też?
Boguslaw Bo nie korzystałeś z myjki firmy falch z przepływowym podgrzewaczem wody, przy niej Karcher to zabawka nawet ta seria.
ZU-Met na 400v i grzałka na ropę
Boguslaw to super sprzęt🙂
ZU-Met tak polecam w kwocie do 5tys, z tym że to sprzęt po leasingowy po polnej regeneracji i z gwarancją
Boguslaw mi akurat taki nie potrzeby Ale wiem co potrafi bo takim pracowałem od czasu do czasu jak mułem ciężarówke
Boguslaw ty to lubisz zabawy w błocie?😂😎😄😁
Miodek jak by Ci to powiedzie dzieci dzielą się na czyste i szczęśliwe resztę sobie dopowiedz, przed nami projekt łada NIWA tylko cicho żona nie może się dowiedzieć
Efekt mojej pracy będzie droga, będzie jutro płyty drogowe i git
Boguslaw możesz polecić jakiś zestaw zamka elektromagnetycznego do domofonu?
Miodek nic specjalnego nie ma zwykły eelektrozaczep tylko sprawdź jakie napięcie ma być na zamku i czy nie trzeba dodatkowego zasilacza bo nie każdy domofon ma na tyle duży zasilacz żeby xamek otworzyć
Tak tak praca w sobotę do 19tej a moi rodzice walczyli o wolne soboty. Porażka.
Boguslaw Nie przejmuj się ja do 20 siedziałem w sobotę ale to u siebie to co innego
Stal-Fun
Stal-Fun U siebie zawsze dłużej się siedzi 😁😁😁
Teraz zamarzyło mi się takie, wloska maszynka konkurencja Jcb a cena nowej to tylko 249tys
Boguslaw Czyżby nówka sztuka z salonu?
Boguslaw Odrobine więcej niż mój bus 🙂 Ja spawam od rana do wieczora a teraz jeszcze usługi przewozu osób i transportowe otworzyłem, ciekawe kiedy będę jeździł 😅
Miodek Bo To jest u siebie i robi sie na siebie,
Dzochar91 Dokładnie
suszi8512 z salonu koparek produkcja maj 2021 pachnie nowością
Boguslaw no to tylko pozazdrościć nowej zabawki Niech dobrze służy