Jeklowo Dokładnie jest bardziej ustawna jesli chodzi o maszyny regały itd.
Stal-Fun no i łatwiej jakieś drzwi zrobić prostokątne i tablice narzędziowa prosto powiesić😃
Stal-Fun i co najważniejsze - będzie już Twoja, żadnego wynajmu, dzierżawy itp. Zawsze można powiększyć, przerobić na swoje potrzeby w razie możliwości oczywiście 😉
ZU-Met dokładnie
Jeklowo Powiększyć to zawsze idzie 👍
Materiał kupiony sklejka pomalowana zawiasy też już są tylko działać jeszcze styropian na docieplenie i ogień 🔥
Boguslaw No i masz zajumał mi zawiasy 😁😁😁
Stal-Fun sam sobie zrobiłem 😀
Boguslaw A wyglądają jak moje 😁
Stal-Fun te zawiasy tak dobrze wyglądają że teraz większość będzie podobna🙂 musisz jakiś procent brać za pomysł 😅
ZU-Met koniecznie prowizja min 10%
Boguslaw nie przesadzajmy według mojego byłego szefa to cały zarobek byś musiał oddać 😅
Boguslaw Chyba zacznę tak robić 😃😃😃
ZU-Met co Ty gadasz
Boguslaw kiedyś jak się pandemia zaczęła to powiedział że my za tą bramę co zrobiliśmy mamy prawie tyle samo co on bo tak stawki poszły w łeb. Oczywiście był czas na podwyżki i tym podobne to taki blef.
A my tak się bawimy z jednej budowy na drugą
Dzięki uprzejmości Stal Fun wyceniamy dziś takie schody trepy stalowe o cynkowane krata Wema.
Boguslaw Spoko 👍👍👍
Boguslaw Konstrukcja też ocynkowana będzie ?
Dzochar91 miała być ale klient nie chce kosztów podrazac taka trochę bieda edition. Nie podoba mi się taki układ ale klient nasz Pan
Boguslaw No właśnie. Klient chce żeby było taniej... Też mam teraz taka klientkę zażyczyła sobie przerobienie starego ogrodzenia dołożenia napędu domofon z kamerą wymiana słupków zalanych w jakimś fundamencie i rozebranie kostki też w koło słupków. Panie ale żeby tanio było... 🤔🤔🤦🤦🤦