A to już kolejny etap produkcji schodów OLX made by Bogusław, szablony ze sklejki dla stolarza który będzie robił trepy na gotowo. Pozostałe są proste więc dwa wymiary mu wystarczą. Te muszą być od szablonów.
Boguslaw Szacuneczek kolego 💪
Boguslaw no no ktoś tu ładnie schody składa a mówił że to początki 😉
Boguslaw ktoś tu leci jak wściekły ze schodami 👍za jakiś czas z zamkniętymi oczami same będą się składać 💪
Boguslaw Wiem że pytanie z wrażliwych, ale mam do zrobienia podobne schody i nie bardzo orientuje jak za nie policzyć. Możesz coś podpowiedzieć jak to wyszło u Ciebie cenewo" w przybliżeniu jak liczysz ". Dzięki z góry za odpowiedź
Boguslaw super schody💪
Jeklowo ja się dopiero uczę
Boguslaw każdy z nas kiedyś to przechodził, jeden szybciej, drugi później. Ważne, żeby nie zniechęcić się na samym początku. Zamontujesz schody, klient będzie szczęśliwy, a na końcu stwierdzisz, że jednak nie było tak źle 😁
Ladna robota
Fajnie to wyglądam. Czekam na efekt końcowy.
Boguslaw a i ciebie widzę ze warsztacik się rozwija. Wcześniej widziałem ze był porządek i wszystko ładnie pokładane ale wszystko zawalali, teraz wszystkie narzędzia znajda swoje miejsce i będzie można korzystać z całego stołu.
Tymek tak jak mówisz warsztat się rozwija coraz więcej sprzętu i porządek trzeba robić
Tango też bym chciał poznać oczywiście jeśli to nie są informacje ściśle tajne przez poufne
Tango nie wiem czy można takie info zamieszczać na forum ale zaryzykuje i wam odpiszę może nie dostanę bana. Rachunek był prosty i banalny. Rozrysowałem schody na ścianach w budynku przed malowaniem policzyłem materiał z zapasem wyceniłem trepy dębowe u fachowca wyszła suma ok 7tys prowizja 1tys dla dewelopera drugie 7tys dla mnie za robotę wyszło razem 15tys klient łyknął i robimy całe tzw klu projektu.
Boguslaw kozacko wygląda ten wózek u ciebie!
Marek tak wiem też mi się podoba, dlatego jest u mnie, wymusza przy okazji porządek w warsztacie.
Powiem tak bez tych przedłużeń stołu spawalniczego GPPH wy spawanie tej barierki łącznie ze schodami byłoby niemożliwe. Gorąco polecam zakup, nawet nie wiecie kiedy a się przydadzą, praca z nimi to przyjemność kto ma ten wie.
Boguslaw Oczywiście że tak. Sam posiadam dwa takie i wielu dużych projektów bym bez nich nie zrobił 💪💪💪
A ja dzisiaj barierkę poczyniłem do sławetnych schodów w ostatnim momencie klient zmienił wzór na taki prosty.
Boguslaw balustrada będzie spawana do policzków czy skręcana?
Jeklowo a Ty ciekawy jesteś aż muszę do garażu podejść i zrobić kolejną fotę jak będzie mocowana, ten system każdy chyba zna a u mnie to był jedyny sposób montazu.
Jeklowo Takie rozwiązanie drogi Panie profil a w niego wchodzi barierka.