Dzochar91 jeszcze nie próbowałem
Boguslaw pytanie jak to sobie poradzi. Często przy progach widzę 3 lub nawet 4 blachy w jednym miejscu. Taką kanapkę to może być już troche mało mocy. Tymbardziej jak robisz jakiegoś klasyka lub terenówkę gdzie blachy 1-1.2
Widzę że Boguś będziesz chyba częstym gościem w tym kanale😁 Kanalik petarda nie mam słów 👍👍👍👍
Hipcio zrobiony jak Twój garaż na wyjściowo 😃,dzieki
Boguslaw nie ugiął ci się profil
Jacekw na zdjęciu tak dziwnie wyglada
Nie było zdjęć z budowy bo nie było kiedy teraz wmontowane drzwi a potem okna a potem prąd,budowa córki tej co mi wnuczka sprawiła 😃
Tam coś się montuje,wpadło zlecenie na drzwi garażowe.Lada do przodu dokopiemy się do dwóch stołów i robimy relacje niebawem😃
Nowa sprężyna i dystans siedzi 😃
Nareszcie!
Tak jak wspominałem łączymy dwa stoły Basic 12001200 i Plus 24001200 zakładamy przedłużenia i dalej mało miejsca brakuje 30cm żeby ościeżnice pospawać Trestle trzeba zamówić 😃
Boguslaw daj te niebieski jeszcze i starczy🙂
ZU-Met dwa musiałbym mieć 😃 poza tym teraz mógłbym za basica mieć smarta 2400*1200
Boguslaw przecież masz dwa niebieskie na stole 🤣
Pracowita sobota i gotowe 😃
Boguslaw Elegancko 🙂👍
Boguslaw No i zadanie wykonane 😁 Brawo Ty 😁👍
Stal-Fun na pewno nie są tak idealne jak Twoje ale to ma służyć rok na budowie potem złom albo na handel 😃
Boguslaw Jak to ma na budowie służyć to nie ma co tego tak pieścić.Tylko żeby się otwierały zamykały.
Hipcio dzieki