Boguslaw płaskownik miedziany lepszy jak kabel
suszi8512 a nie trzeba go izolować od stojana?
Boguslaw muszę kolegi podpytać czy izolował ale kabli kilka rodzajów przerobił i stabilnej okazało się na płaskowniku
Stal-Fun od Antoniego będziesz brał czy jakaś firmowa ?
Dzochar91 Będę brał od gościa u mnie w okolicy.Od Antoniego to dla mnie trochę przerost formy nad treścią i trochę cienkie wałki no i cena. https://www.olx.pl/d/oferta/walcarka-gietarka-do-profili-rur-plaskownikow-max-100mm-cena-brutto-CID628-ID10D8UU.html
Stal-Fun cena trochę wygórowana bym powiedział bo dołożysz jeszcze z2-3 tys i znajdziesz fajna fabryczna
suszi8512 Tą co znalazłem ma grubsze wałki bo 40 mm i też hartowane wraz z pirścieniami.Blacha 10 mm.Byłem w piątek oglądać.3,5 tysiąca
Stal-Fun no i chyba dobra cena
Stal-Fun jak chcesz to ja mam projekt na podobną bo z grubszego materiału... Wypalisz i gra
Stal-Fun Grubsze walki ok ale z jednej strony podparcie, zobacz że u AB możesz walcować miedzy dwoma łożyskami
suszi8512 Oczywiście.Pod koniec września biorę od gościa
Dzochar91 Spoko
ZU-Met no i masz sterowanie pedałami co jest świetne nie wyobrażam sobie innego sterowania kolejna sprawa jak jest wykonana estetycznie wszystko kosztuje
ZU-Met To wiem ale dla mnie to i tak wystarczy ta co oglądałem
Dzochar91 No wiadomo. Ja bym raczej nie kupił bo przez ostatnie dwa lata to może z raz była mi potrzebna.
Dzochar91 Sterowanie pedałami zawsze mogę sobie założyć drogie nie jest a taka odpicowana giętarka za tą kwotę nie jest mi potrzebna
Stal-Fun wiadoma sprawa wszystko można nawet całą samemu zrobić 😁
Dzochar91 Tylko trzeba mieć czas na to a z tym bywa różnie 😉
Możecie wszyscy oficjalnie do mnie od dziś pisać Dziadek mam następcę wnuka będzie mechanikiem ,spawaczem albo elektrykiem 🤣🤣
Boguslaw Gratulacje Dziadku Bogusławie 👍😁
Boguslaw Ja tam bym wolał żeby moje dzieci wnuki nie musiały tak ciężko pracować jak my🙂 Lekka praca w biurze 8h i domku🙂 Gratulacje panie Dziadku🎉
Boguslaw gratulacje!
Boguslaw a co wcześniej byłeś tylko mężem babci ale i tak gratulacje 👍😉
Boguslaw Gratulujemy 🥰🎉
Boguslaw Gratulacje 😀👍💪
Stal-Fun dzięki 👍