Dzochar91 i obaj Panowie macie rację,trza się napić 🤣
Boguslaw kefiru wieczorem
Boguslaw albo trzeba brać auto w abonamencie- jeździsz i masz w tyłku co się z nim dzieje, jak ci się nie podoba to wymieniasz na kolejne. Albo jak na Kubie, odbudowujesz do usr. Jak długo się da
liteq Już masz na abonament wyposażenie i to totalna porażka. Nie zapłacisz i Cie odłącza na jakimś rondzie🙂
ZU-Met Na razie to jeszcze dodatkowe "usługi" jak światła wewnątrz, navi, kamery cofania itp. nadal możesz korzystać z funkcji gazu i hamulca 😉
liteq tak wiem że to o dodatkowe wyposażenie chodzi. Ale za te 15 lat to już pościgów nie będzie tylko policja jednym guziczkiem Ci odłączy zasilanie i gotowe.😆
ZU-Met No nie był bym taki pewny , zwłaszcza biorąc pod uwagę nasze położenie geopolityczne, liczysz 15 lat ja nie jestem pewny co będzie za 1 lub 2 😉
STALVAR myślę raczej pozytywnie. Pożyć też mam zamiar jeszcze trochę 😄
No dobra ratujemy stare,bo czerwony najszybszy.Deczko szpachli podkład akrylowy(bo epoxyd był już)tzw baranek i lakier.Wyszlo jak wyszło ale to tylko próg 😃
Boguslaw zawsze mogłeś jak Janusz na handel dwie puchy pianki do okien, wiadro szpachli tej z metalem co by czujnik oszukać i pucha szpreju
Widziałeś???
STALVAR Cooo też taki chce!!! @GPPH można dostać listę elementów i instrukcję?
liteq konkurs dla dzieci nie czytałem regulaminu jeszcze 😉
liteq napisz do nas na marketing@gpph.pl to pomyślimy 😊
STALVAR dla mnie bomba 👍
Ktoś tu na forum mówił że tylko gotowe elementy kupuje a nic sam nie dorabiam,wjechaliście mi na ambicje i proszę próbujemy dorobić,bo tego elementu nie da się dokupić jedynie w Rosji😃
Boguslaw łatwiej by ci było to dorobić jakbyś zrobił praskę z kilku płaskowników i odcisnął na prasie
liteq a prasa skąd kupić 🤣🤣w Gpph nie mają 🤣
Boguslaw taka mała 20t warsztatowa wystarczy😉 albo młoteczek i jedziesz 🙂 mi się marzy szkolenie np. w bodywork academy u Kuby z blacharstwa klasycznego, ale zawsze wydatki pilniejsze są..
Ledy COB 24V/14Wm na elewacji budynku tylko chyba ja w tej firmie potrafię to robić 😃
Boguslaw bardzo popularne rozwiązanie teraz to roboty bedzies miał 😀