liteq te w ocynku były😃
Boguslaw w ocynku czy cynkopodobnej farbie? Producenci reperatur mnie już nie zadziwiają..
liteq środek wyczyszczony do zdrowego o dziwo środek bez dziur ,neutralizatora rdzy,potem forch i na to eposyd.jeszcze wytrysnąć penetrujący środek przed położeniem masy uszczelniającej.
Boguslaw Za szybko chciał zrobić😁
liteq no właśnie nic nie rozebrał. Poszla cala fura, roleta garażowa wkrętarka i klucz udarowy co były w środku. Jeszcze to byl 10 i cała wypłata w środku. Jak się ma walić to juz po całości niestety
liteq raczej ocynk galwaniczny
Klienty mają rozmach LED COB 24V/14W na mb wyszło fajnie
Boguslaw jeszcze powiedz że są z tym plynącym efektem jak zapalasz 🙂 ładne
Boguslaw to się nakleja,chowa we wnękę między regipsami jak to się montuje?
liteq bez tego systemu ale będą że ściemniaczem.z systemem w te i we wte było drożej🤣🤣🤣
Gotowe 4 ty strefy sparowane zaciemnianie rozjaśnianie wyłączenie na raz wszystko albo pojedynczo pilotem lub wyłącznikiem.Wyszlo fajnie i intuicyjnie sam bawiłem się wczoraj z 30 min 🤣🤣🤣
Boguslaw ładnie wyszło
suszi8512 trzeba wyryć w płycie g/k rowek na profil ,wklejasz profil w płytę g/k potem wklejasz Leda zakładasz tzw szybkę i gotowe to w skrócie ta operacja trwa parę godzin 😃
suszi8512 jak masz wnękę to tylko wklejasz zwykły prolil bez tzw uszu i LED do srodka
suszi8512 Dzięki
Boguslaw a do rowków jest jakiś gadżet?
Boguslaw już czaje u mnie akurat nie ma sufitów gk to będzie bez takich bajerów
suszi8512 nie ma
Boguslaw Milwaukee miało kiedyś frezarkę do gk jak pamietam
liteq gk to zwykła do drewna wytniesz. Gorzej w tynku i surowum lanym.
ZU-Met to już bruzdownicą musisz się bawić 🙂