@Stal-Fun @Tymek @Boguslaw @Andrzej_eM panowie wszyscy macie rację mi też już się nie chce go ogladac
suszi8512 Wychodzi na to, że nie tylko nam się nie chce go oglądać ale on też to widzi i dlatego chce zmienić temat na remont samochodu bo myśli, że mu to pomoże na nowo zbudować widownie.
suszi8512 Ty mi lepiej powiedz jak odpisałeś do trzech adresatów jednym postem bo ja nie umiem tak
Marek No bo tam narobi ze 100 odcinkow i czuje w tym widownie.
Stal-Fun myślisz że 100 odcinków i zamknie temat? 😁😁😁Że dwa to na samych sponsorów zejdzie😉
suszi8512 Wiesz napisalem przykładowo 😄😄😄
Boguslaw Wpisujesz @ na początku i nazwa użytkownika Ci się wyswietla w sugestiach. Zaznaczasz to i ponownie @ i znowu zaznaczasz i tak dalej. 😉
Boguslaw uwaga odpowiadam @Stal-Fun już podpowiedział 😁 i nie ma za co 😁
Stal-Fun ej ej Susziego się pytałem.
Boguslaw 😉No fakt
Projekt pt. Barierki Francuski do domu w Motylkach ukończony. Zostało pomalować ale niestety leje u nas.
Kolejny w drodze część druga obudowy filtra będzie połączone z pokrywą z wcześniejszych postów niektórzy mówili że to obraz.
Boguslaw co To powstaje?
Stal-Fun ale dzięki i nie obrażaj się od razu.
Boguslaw No co Ty za co 😉
rahowsky obudowa filtra wody do jacuzzi ścianki docieplone styropian 5cm i środek obity sklejką z zewnątrz tzw podsibitka a konstrukcja z Zimno giętych kątowników.
Zdjęcia pokrywy prawie gotowej
Przygotowane do malowania może uda się.
Ani że mnie spawacz ani malarz ale jakoś poszło ośle.
Mikołaj w lipcu? Zestaw podróżny do montazu barierek i napraw sprzętu budowlanego w tzw szczerym polu.
Boguslaw fajny Też od podobnego zaczynalem
Coś tam powstaje ale w bólach będzie problem z zawiasami ale kolega Stal Fun coś mi na pewno doradzi.
Boguslaw Oczywiście ale to nie są tanie porady 😁😁😁