Boguslaw Ja chyba zacznę telefon wyłączać bo zawsze ktoś dzwoni jak jestem w warsztacie 😉
Stal-Fun ja zostawiam w domu bo inaczej nic bym nie zrobił.
Boguslaw Chyba też zacznę tak robić 👌
Boguslaw a ja biorę podłączam pod wieże włączam sobie house music i lecę z robotą
Nasze zabawki już na drugiej budowie
Boguslaw fajnie że firma się rozwija
Szyka naprawa na budowie.
Boguslaw Pękło?
Stal-Fun tak
Troszkę się po przechwalam choć to nieładnie mój bylejaki spaw wytrzymał a pękło drugie tzw jajko dramat, albo chińczyk silownik
Stal na schody przyjechała wreszcie.
Boguslaw No to teraz od koparki odpoczniesz 😉
Stal-Fun akurat to po godzinach tak jak Twoje obrotowe drzwi.
A take coś zostało zamówione we wtorek ma być. Podręczna spawareczka i migomat w jednym.
Boguslaw Fajny. Lecz ja magnuma nie wziol bym już. Do 3mm max 4 to spawa a później szkoda gadać. Jak na roboty na wyjezdzie typu barierki itp. jak najbardziej
Stal-Fun to tylko do tego mojego dużego bestera Lincolna nie zamienię na żaden inny choć myślałem o Pathon to co stalowy kanał kupił.
Boguslaw Stalowy nie kupił tylko dostał wzamian za reklame. Pokaz mi narzędzia które kupił stalowy 😁😁😁
Stal-Fun a to taka zamiana, stół spawalniczy też dostał? 😀
Boguslaw Stół to nie wiem
Boguslaw Stal-Fun zapewne stalowy go dostał za reklamę, potem zaczeło mu coś przeszkadzać i musiał aż nogi przemalować i zakrywać wypalone logo GPPH na stole. Jak by nie było wypalonego logo nie zamazuje .
Tymek wiesz w zasadzie to on mnie zaszczepił zakupem tego stołu spawalniczego czyli efekt zamierzony przez Gpph się udał.
Tymek Trzeba mieć nie równo pod kopułą zeby zrywać logo z nóg i je przemalowywac. Co mu to dało wszyscy się śmieją z niego.