Boguslaw tylko żebyś nie robił tak długo jak jeden gość robi cross buggy bo życia zbraknie
suszi8512 I chyba 100 odcinków będzie mało. To juz raczej telenowela w stylu M jak miłość 😁😁😁
suszi8512 ja starszy jestem więc żeby pojeździć to muszę się pospieszyć 😀
Stal-Fun chłop robi dla siebie a dobrze wiemy ile tego czasu jest jak ktoś pracuje na etacie. Najlepsze projekty robi się latami i pewnie @Boguslaw też będzie robił długo jeśli ma być kompleksowo
ZU-Met jak będzie podkład w sprayu bto na pewno będzie się ciągnęło latami 😁🤣
ZU-Met są dwie opcje albo teraz zrobię hamulce zawias i blachę bez malowania na gotowo pobawimy się w błocie a w zimie zrobimy raptorem albo cobra już na wyjściowo a i jeszcze snorkel. 😀 Druga opcja rozbiórka i całość na gotowo ale to długo będzie ale krócej niż tam gdzie myślicie
Dzochar91 oj dwie blaszki na razie mam to prysnąłem że spraya bo został z koparki jak boczek robiłem 😀
Boguslaw ja jestem niecierpliwy to bym wybrał szybsza opcję.
ZU-Met tak Panie też jestem za
Boguslaw nie rozbieraj auta naciesz się nim najpierw. Po sezonie będziesz wiedział lepiej jakich modyfikacji potrzebujesz.
Paulluss potwierdzam trzeba skatować teraz w błocie wyjdzie pewnie kilka mankamentów a na jesień na spokojnie rozebrać i remontować.
Paulluss dobrze prawisz 👍
ZU-Met żeby "katować" w błocie musi być lift i opona, to jest podstawa wg mnie
Tym razem radosna chwilą dziś Ślub mojej starszej córki 😀💕
Boguslaw Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia 👏🏽👏🏽👍
Dzochar91 masz rację ale na początek trzeba się nauczyć troszkę jazdy i pokonać strach 😀np.że utopisz a nie wyjedziesz
Dzochar91 nie musi to być błoto po kolana. Pamiętaj im lepsza terenówka tym dalej musisz iść po ciągnik 🤣
A co do off road to wczoraj 2 pierwsze miejsca w transpol48h (czyli to taki rajd morze-góry przez cała polske bez dróg asfaltowych i bez spania 🙂 ciagły rajd), Jeep KJ 💪💪😁
Stal-Fun to córce muszę podesłać 🤣
Boguslaw strach się zmniejsza z opona i liftem 😆
Boguslaw 😁😁😁