Dzochar91 może by i chciał ale się boi. 🤔Moje córki dwie na wakacje zawsze samolotami a tatuś z lotniska odbiera😀
Boguslaw Nie ma się co bać, jak co to na lotnisku cwiarteczka i budzisz się w miejscu doleclowym
Dzochar91 dobre ale ja tylko FIFO piję
Boguslaw FIFO ,?
Boguslaw Myślę o zrobieniu takich łap 4 przy barierce na stale. Szpilki gwintowane na kotwe chemiczną na ocieploną już chatę i na to nakrętki kołpakowe. Dobry pomysł? Tak aby w razie wypadku było by można odkręcić
Connor Ja robilem na wylot przez słupki i na wierzch kołpak nierdzewny. Szybciej tak ogarniesz. z tymi podstawami to przed elewacja dobry patent żeby nie przeszkadzało przy ociepleniu
Connor na styropianie za mało stabilne
Boguslaw ja też właśnie będę robił balustrady na styropian to myślałem, żeby wsadzić na grubość styropianu rurkę 3/8 grubościenna, to chyba zda egzamin?
Gasparg też tak robię i daje radę.
Gasparg ja daje nierdzewne 16x1 albo 1.5 i daja radę.
Panie i Panowie jest taki temat może śmieszny może poważny, mówi się potocznie robię tak a zwłaszcza inaczej i mam pytanie do was wszystkich kto to jest ten "zwłaszcza" bo ja nie znam człowieka??? 😀
Boguslaw 🤣🤣☕
Boguslaw weekend wcześnie Ci się zaczął 😁😁😁🍸🍹🥃
Dzochar91 no trochę tak, a co nie lubicie czasem pożartować 😀😀😀😀
Wolna sobota miała być a tu zlecenie na już. konstrukcja pod ściankę wspinaczkową. I montaż dziś jeszcze
Profesjonalny szkic 😀😀i do roboty
Materiał pocięty tylko pospawać
Jedna sztuka gotowa idziemy mierzyć czy pasuje i drugą trzeba spawać
Boguslaw Nie docinasz na 45 stopni ?
Dzochar91 nie bo to nie schody poza tym mocowań nie będzie widać
Boguslaw No rozumiem, ale mocniejsze połączenie