Boguslaw super schody💪
Boguslaw kozacko wygląda ten wózek u ciebie!
Marek tak wiem też mi się podoba, dlatego jest u mnie, wymusza przy okazji porządek w warsztacie.
Tango nie wiem czy można takie info zamieszczać na forum ale zaryzykuje i wam odpiszę może nie dostanę bana. Rachunek był prosty i banalny. Rozrysowałem schody na ścianach w budynku przed malowaniem policzyłem materiał z zapasem wyceniłem trepy dębowe u fachowca wyszła suma ok 7tys prowizja 1tys dla dewelopera drugie 7tys dla mnie za robotę wyszło razem 15tys klient łyknął i robimy całe tzw klu projektu.
Powiem tak bez tych przedłużeń stołu spawalniczego GPPH wy spawanie tej barierki łącznie ze schodami byłoby niemożliwe. Gorąco polecam zakup, nawet nie wiecie kiedy a się przydadzą, praca z nimi to przyjemność kto ma ten wie.
Boguslaw Oczywiście że tak. Sam posiadam dwa takie i wielu dużych projektów bym bez nich nie zrobił 💪💪💪
A ja dzisiaj barierkę poczyniłem do sławetnych schodów w ostatnim momencie klient zmienił wzór na taki prosty.
Boguslaw balustrada będzie spawana do policzków czy skręcana?
Jeklowo a Ty ciekawy jesteś aż muszę do garażu podejść i zrobić kolejną fotę jak będzie mocowana, ten system każdy chyba zna a u mnie to był jedyny sposób montazu.
Jeklowo Takie rozwiązanie drogi Panie profil a w niego wchodzi barierka.
Boguslaw nie no aż tak nie musiałeś się fatygować 😁 ale dziękuję bardzo za objaśnienie 👍
Boguslaw Zaciekawiło mnie te rozwiązanie 😉
Jeklowo nie ma sprawy po to tu piszemy i zamieszczamy zdjęcia żeby ktoś inny miał łatwiej lub czerpał z naszych prac inspiracje do działania.
Boguslaw inspiracja jest zwłaszcza, że za jakieś 4-6 tygodni będę wykonywał podobne schody wiec będę informował o postępach prac.
@Boguslaw# Bardzo dobra robota. Mnie narazie temat schodów omija ale barierki i balkony często.
Tango rozwiązanie banalne bardzo często je stosuje w różnych projektach a problem zawsze jest tylko taki że nie zawsze mam dwa profile które wchodzą jeden w drugi, trzeba też pamiętać że jeśli mamy np. Profil 50503 a drugi np. 45452 to niestety nie wejdzie jeden w drugi.
Boguslaw 50/50/3 i40/40 w srodek
Stal-Fun tak ale za duże luzy
Boguslaw No to 50/50/4 i prawie bez luzu jest
Malujemy choć pogoda do bani.