ZU-Met są dwie opcje albo teraz zrobię hamulce zawias i blachę bez malowania na gotowo pobawimy się w błocie a w zimie zrobimy raptorem albo cobra już na wyjściowo a i jeszcze snorkel. 😀 Druga opcja rozbiórka i całość na gotowo ale to długo będzie ale krócej niż tam gdzie myślicie
Boguslaw ja jestem niecierpliwy to bym wybrał szybsza opcję.
Dzochar91 oj dwie blaszki na razie mam to prysnąłem że spraya bo został z koparki jak boczek robiłem 😀
ZU-Met tak Panie też jestem za
Boguslaw nie rozbieraj auta naciesz się nim najpierw. Po sezonie będziesz wiedział lepiej jakich modyfikacji potrzebujesz.
Paulluss potwierdzam trzeba skatować teraz w błocie wyjdzie pewnie kilka mankamentów a na jesień na spokojnie rozebrać i remontować.
Paulluss dobrze prawisz 👍
ZU-Met żeby "katować" w błocie musi być lift i opona, to jest podstawa wg mnie
Tym razem radosna chwilą dziś Ślub mojej starszej córki 😀💕
Boguslaw Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia 👏🏽👏🏽👍
Dzochar91 masz rację ale na początek trzeba się nauczyć troszkę jazdy i pokonać strach 😀np.że utopisz a nie wyjedziesz
Dzochar91 nie musi to być błoto po kolana. Pamiętaj im lepsza terenówka tym dalej musisz iść po ciągnik 🤣
A co do off road to wczoraj 2 pierwsze miejsca w transpol48h (czyli to taki rajd morze-góry przez cała polske bez dróg asfaltowych i bez spania 🙂 ciagły rajd), Jeep KJ 💪💪😁
Stal-Fun to córce muszę podesłać 🤣
Boguslaw strach się zmniejsza z opona i liftem 😆
Boguslaw 😁😁😁
ZU-Met ja akurat dobrze to znam
Nowa zabawka tym razem w podziękowaniu od dzieci na weselu tatuś dostał takie cacy żona zegarek dostała, chyba podniesie ładę Niva 😀
Boguslaw no ciężar na pewno ale przy lifcie i kolanach 30"+ to już słabo 😁😁
Dzochar91 nie szalej z tymi kolanami bo mnie nie stać na take
Nie tylko u Sthonka zmiany u mnie też się dzieje, mamy zrobione miejsce na pacjenta "łada Niva" 😀
Boguslaw elegancki pokrowiec na wózek z narzędziami gdzie logo 😉