sthonka pięknie 😀 dopracowane jak u jubilera 👉🤩👍
Poniedziałek pod hasłem tłumik do traktorka
przed
po
sthonka Na bogato zdobione 🙂👍
sthonka Profi robota zresztą jak zawsze 😁👍
A tak prezentują się po moich modach kominy na 3 traktorach . A kole 4 czeka na remont i spa w przyszłym tyg
Dziś również dobiegły do końca prace nad rav4 Koncowy układ by Sthonka
sthonka no kominy ładne
Miniony tydz to ciężki przypadek Jaguar xf z dziwnymi odgłosami z wydechu trzeba było zrobić rewizje kamera i operacje chirurgiczną by ratować pacjenta . Auto posiada adblue na jednej z fotek gniazdo już przebite rysikiem
Następnie trzeba było przygotować kolejna partie 2 szt tłumików do fendt
Natomiast wracając do targów w Kielcach upatrzyłem sobie maszynkę lecz cena narazie zabija 😬
sthonka Do walcowania puszek byłaby idealna😁
ZU-Met tak tylko 60tys euro kształt jaki chcesz zrobisz 😬
sthonka Sporo. Trzeba by robić sporo usług bo jak dla siebie to z 10 lat sie nie zwróci chyba.
Po tłumiczkach chwila relaksu modernizacja podestu foto budki 360 . Klient narzekał ze podczas ruchu okrężnego drga mu obraz na nagraniu wiec by wyeliminować luz nowego łożyska zastosowałem dwa rodzaje łożysk w dwu rzędach tak by eliminowały luzy między sobą plus dodatkowe dospawane ramie by jeszcze usztywnić . Teraz jest tak jak powinno być producent dał ciała .
Honda trx już czeka na nowe płuca nowy model dennic mojej produkcji
Trx dostanie tez nowy model obejmy
jutro ciąg dalszy prac i nowe foto
No i finał trx by Sthonka kompletny układ wydechowy (egzekutor)
A tu złoto po pierwszym gazowaniu 😬
Po dłuższej przerwie wracam do aktualności w blogu trafił już do mnie z Piaskarni mercedes 190 sl z 1956r tak jak w datsunie prace będą polegały na odbudowie całej podłogi nadkoli. Czyli znów wrzucam auto na konia
sthonka bardzo dobra robota będzie 😃