Kolejna partia listw rack 19” by Sthonka już w ofercie listwy 6/8/12 dziurowe w rożnej kolorystyce
Pacjent lexus es350 z wydechem w stanie agonalnym patrząc na karoserie pod autem wyglada na jakiegoś topielca . Ze dostęp tego odcinka wydechu nieomal nie możliwy u nas w kraju wiec padło hasło robimy z kwasu. Pare fotek przed pracami .
Hm zastanawiam się może na tydz wystarczy 😬
sthonka Na tydzień? To co Ty zjadasz je
Lexus es 350 już opanowany dostał nowy oddech 🥸
Trochę dnia jeszcze zostało wiec zabrałem się za projekt komandos kolejne dwa pojazdy Alu
Kolejny tłumik
Kolejna partia prowadnic jutro wędruje na fabrykę Mars (projekt poprawiam Japonię )
Kolejny quad Honda z wydechem by Sthonka
Tymczasem przyjechał z piaskownicy datsun 280 na ogarnięcie spraw blacharskich głównie podłoga , podłużnice itp będzie przez najbliższy miesiąc co robić 🦁
sthonka a ja myślałem że tylko wydechy robisz 😀
Boguslaw wachlarz usług mam duży 😬
W sobotę walka z komandos mini gotowy dzis pojedzie na lakiernie jeszcze 3 szt w tym roku takich żołnierzy
Dziś w odwiedzinach u kolorowych montaz szafeczki elektrycznej i pare koryt inox
Kolejna trójka komandosów jedzie do malowania
Trafiła do mnie miseczka która jakiś majster rozpaprał trzeba będzie ogarnąć
A już jutro wycieczka do Torunia by wdrążyć kolejna inwestycje w sthonkowym warsztacie 😬😎
sthonka Gratulacje ze się warsztacik rozwija 👍👍🙂👍
sthonka tzn kupisz wcześniej niż ja 🤣🤣🤣
sthonka jakie pole robocze chcesz kupić?
Boguslaw zależy kiedy ty kupujesz
sthonka ja mam tylko zamiar kupić ale najpierw duży warsztat i dpowiednie zasilanie min zabezp C 63 z C25 z domu tego nie odpalę 😢